Gourmet inspiration til årets påskefrokost
Vi har udvalgt 5 af vores egne små favoritter fra Middelhavskøkkenet til at inspirere i køkkenet og vække madglæde hos både store og små om påskebordet 🐣
Rigtig god fornøjelse, og vi håber, at I vil nyde de skønne påskedage!
1. GRILLET TOAST MED SARDINER OG TOMAT CONFIT
Vores opskrift på grillet toast med sardiner og tomat confit er en utrolig nem og smagfuld lille snack til frokostbordet eller som appetizer.
Se opskriften på grillet toast med sardiner og tomat confit her
2. SPRØDE HVIDLØGSBRØD MED CREMET GEDEOST
Vores sprøde hvidløgsbrød med cremet gedeost, friske tomater og basilikumolie er et sikkert hit til påskefrokostbordet. De er smukke og smagfulde med en skøn, cremet gedeost og marinerede tomater på toppen af den sprøde bund af grillet rugbrød eller surdejsbrød. Et must try!
Se opskriften på sprøde hvidløgsbrød med cremet gedeost og basilikumolie her
3. CEVICHE MED REJER OG AVOCADO
Denne opskrift er så skøn, frisk og enkel. Rejer er jo geniale på påskebordet, og her kommer de i en fantastisk smagfuld ceviche med cremet avokado og lækker marinade.
Retten er super nem at lave og kan serveres med det samme eller sættes på køl til servering inden for 1-2 timer.
Se opskriften på ceviche med rejer og avocado her
4. FARVERIG SALAT MED SMILENDE ÆG
Servér smilende æg til påskefrokosten på en skøn, sprød salat med en super nem frisk mandarin/pink grape-dressing.
Se opskriften på farverig salat med oliven og smilende æg her
5. FRANSKE MACARONS
Vores opskrift på de klassiske, franske macarons tager virkelig kegler som en smagfuld dessert. Macarons er en himmelsk mundfuld – og så kan de forberedes dagen før.
Se opskriften på franske macarons her