Jomfruhummer med ramsløgssmør
Sanker du ramsløg, når de er i sæson?
Prøv denne fantastiske opskrift med jomfruhummere og ramsløgssmør fra vores gastro-ven kokken Mathias Silberbauer, der driver Silberbauers Bistro på Jægersborggade og tapasbaren Contento på Ryesgade.
Du kan læse mere om Silberbauers Bistro her
Du kan læse mere om Contento her
Opskrift af: Mathias Silberbauer
Antal |
Arbejdstid |
Tid i alt |
Ingredienser
12 stk jomfruhummer
1 økokologisk citron i skiver
Til ramsløgssmør
125 g tempereret smør
1 håndfuld ramsløg, finthakket
2 fed hvidløg, presset
2 spsk hvidvin
Et nip piment d'espelette
Havsalt
Friskkværnet peber
Sådan gør du
Rør alle ingredienserne til smørret sammen og sæt det til side.
Halver jomfruhummerne og fjern tarmen. Læg de halverede jomfruhummere med skæresiden opad i et ildfast fad. Fyld smørret på hummerne og bag dem i ovnen ved 220 grader i ca 6-8 minutter alt efter størrelse og server med en skive citron til.
Voilà – og bon appétit!
Se flere gode opskrifter fra Mathias Silberbauer: