Vores butikker

Vores butik, Oliviers & Co's butiksejere, Nina & Mikkel


Velkommen til vores specialforretning på Frederiksberg, i TorvehallerneKBH og i vores webshop! Her kan du finde verdens bedste koldpressede ekstra jomfru olivenolier, fantastiske balsamicoer, eddiker, trøffelolier og mange andre delikatesser fra Middelhavslandene.

Vi pakker omhyggeligt alle webshop-ordrer direkte fra butikken på Gammel Kongevej og vejleder gerne på telefon, mail eller chat, så kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Læs mere om fragt, levering og afhentning i butikken her

Vores hyggelige fysiske butikker ligger i stemningsfulde kvarterer, der har så meget at byde på i forhold til shopping, spisesteder, vinbarer og caféer.

Vores butik på Gammel Kongevej 85 på Frederiksberg ligger lige rundt om hjørnet fra Værnedamsvej, der er fyldt med små butikker.

Vores stade i det dejlige fødevaremarked på Israels Plads i centrum af København, TorvehallerneKBH, ligger midt i Hal 1 ved siden af bl.a. madvennerne i den franske delikatesse Ma Poule og den fantastiske fiskehandel HAV.

Butikken på Gammel Kongevej har åbent mandag-fredag 10-18 og lørdag 10-16.

Vores stade i TorvehallerneKBH har åbent mandag-fredag 10-19 og lørdag-søndag 10-18.

I butikkerne kan du altid smage på mange af vores olivenolier og eddiker, der er blandt de bedste i verden. Du kan også altid finde et stort udvalg af delikatesser som oliventrøffelolier, pesto og tapenader. Vores dygtige og søde personale guider gerne, og de brænder for gourmet og god service! For os er det nemlig vigtigt, at du kommer hjem med det helt rigtige til dine smagsløg og dit køkken – eller til de heldige, der skal have en forkælelsesgave.

Oliviers & Co på Frederiksberg ligger tæt på søerne, og ikke langt fra Hovedbanegården, Vesterport Station og Frederiksberg Allé metrostation. Busserne 9A, 6A og 26 stopper i nærheden. Du kan også finde parkering til både bil og cykel i nærheden.

Find vej til butikken på Gammel Kongevej

Oliviers & Co i TorvehallerneKBH ligger på Israels Plads tæt på Købmagergade og Nørreport Station med mange togforbindelser, metrostation og busserne 150S, 184, 5C og 6A. Ved TorvehallerneKBH er der parkeringsplads til cykler og i p-hus på pladsen, hvis du er i bil.

Find vej til butikken i TorvehallerneKBH

Du er altid velkommen til at ringe til os på 31554265 eller skrive os en mail på bonjour@oliviersogco.dk, hvis du har spørgsmål 🌿

Madglade hilsner fra
Nina & Mikkel