Vores butik, Oliviers & Co's butiksejere, Nina & Mikkel


Velkommen til vores specialforretning på Frederiksberg og i vores webshop! Her kan du finde verdens bedste koldpressede ekstra jomfru olivenolier, fantastiske balsamicoer, eddiker, trøffelolier og mange andre delikatesser fra Middelhavslandene.

Vi pakker omhyggeligt alle webshop-ordrer direkte fra butikken og vejleder gerne på telefon, mail eller chat, så kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Læs mere om fragt, levering og afhentning i butikken her

Vores hyggelige butik ligger på Gammel Kongevej 85 på Frederiksberg. Værnedamsvej ligger lige rundt om hjørnet, og vores dejlige kvarter har så meget at byde på i forhold til shopping og hyggelige spisesteder og vinbarer.

I butikken kan du altid smage på vores olivenolier og eddiker, der er blandt de bedste i verden. Du kan også altid finde et stort udvalg af delikatesser som trøffelolier, pesto og tapenader. Vores dygtige og søde personale guider gerne, og de brænder for gourmet og god service! For os er det nemlig vigtigt, at du kommer hjem med det helt rigtige til dine smagsløg og dit køkken – eller til de heldige, der skal have en forkælelsesgave.

Oliviers & Co ligger tæt på søerne, og ikke langt fra Hovedbanegården, Vesterport Station og Frederiksberg Allé metrostation. Busserne 9A, 6A og 26 stopper i nærheden. Du kan også finde parkering til både bil og cykel i nærheden.

FIND VEJ TIL BUTIKKEN

Du er altid velkommen til at ringe til os på 50404060 eller skrive os en mail på bonjour@oliviersogco.dk, hvis du har spørgsmål 🌿

Madglade hilsner fra
Nina & Mikkel