Vores hyggelige butik ligger på Gammel Kongevej 85 på Frederiksberg. Værnedamsvej ligger lige rundt om hjørnet, og vores dejlige kvarter har så meget at byde på i forhold til shopping og hyggelige spisesteder og vinbarer. 

I butikken kan du altid smage på vores olivenolier og eddiker, der er blandt de bedste i verden. Vores dygtige og søde personale guider gerne, og de brænder for gourmet og god service! Du kan også altid gå ombord i smagsprøver på udvalgte delikatesser som trøffelolier, pesto og tapenader. For os er det nemlig vigtigt, at du kommer hjem med det helt rigtige til dine smagsløg og dit køkken – eller til de heldige, der skal have en forkælelsesgave.

OLIVIERS & CO ligger tæt på søerne, og ikke langt fra Hovedbanegården, Vesterport Station og Frederiksberg Allé metrostation. Busserne 9A, 6A og 26 stopper i nærheden. Du kan også finde parkering til både bil og cykel i nærheden.

FIND VEJ TIL BUTIKKEN

Du er altid velkommen til at ringe til os på 50404060 eller skrive os en mail på hej@oliviersogco.dk, hvis du har spørgsmål 🌿