7 gourmet gaver og påskeæg

Gæk, gæk, gæk 🐣 Vi elsker forår og påske – for det er en perfekt undskyldning for at samle venner og familie til påskefrokost, hygge og dejlig mad i godt selskab. 

Påske betyder også hyggelige gækkebreve, påskeliljer og pressede vintergækker. 

Her får du vores bud på 7 perfekte gourmet "påskeæg". De er gode som vært/indegaver eller som påskeæg. Nogle er med chokolade, andre med gyldne dråber. Alle med velsmagen i højsædet.

1. Gyldent 'påskeæg' med olivenolie fra Toscana

Dievole ekstra jomfru olivenolie, Oliviers & Co 

Helt vidunderlig olivenolie fra hjertet af de florentiske bølgende landskaber nær Siena. Suveræn toscansk ekstra jomfru olivenolie presset af 100 % Coratina oliven, der er nøje udvalgt og høstet ved håndkraft i oktober, når de er perfekt modnede.

Dejligt gyldent voksenpåskeæg til en, der har fortjent lidt ekstra forårsforkælelse i år.

Pris 389,- 

 

2. Balsamico Gusto Intenso lagret på egetræsfade

Den perfekte balance mellem sødme og syrlighed, kraftfulde træagtige og frugtige noter, en fantastisk længde i ganen og en sublim konsistens!

Vores eksklusive IGP balsamico Gusto Intenso fra Modena er skabt efter alle kunstens regler på Lambrusco, Ancellott og Trebbiano druer langvarigt lagret på egetræsfade.

I smuk sort silketrykt flaske med gyldne vinstokke som en hyldest til de suveræne druer, som er grundlaget for en balsamico af den absolut bedste kvalitet.

Pris 299,-

3. Søde påskesager fra Middelhavslandene

Påskechokolade, chokoladeovertrukne mandler og fransk nougat fra Oliviers & Co 

Skal påskegaven være sød som chokolade? I anledning af påsken kan du nu få vores vanedannende olivenformede chokolade-overtrukne mandler fra Provence som smuk trio med tre forskellige slags overtræk, der smager af det provencalske landskab: rosmarin, lavendelhonning og olivenolie.

Find trio-mandlerne her – pris fra 59,-

Vores håndlavede, hvide franske nougat indeholder hele 30 % lavendelhonning og fås i anledning af påsken i den sødeste mini-udgave.

Find mini-nougatbarerne her – pris 59,-

Og så har vi fået de skønneste italienske shortbreads med pistaciefyld fra det ikoniske Virginia-bageri i Ligurien.

Find pistacie-amarettierne her – pris fra 9,-

Vælg en favorit som belønning for et fint gækkebrev – og dæk et smukt påskefrokostbord pyntet med de søde sager.

Find alle de søde sager her

4. Italiensk olivenolie presset med solmodne citroner

Gul som påskekyllinger, påskeliljer – og solmodne citroner fra Italien! Giv et 'påskeæg', der smager af italiensk sommer.

Vores italienske citronolie er en klassiker fra Puglia, der smager godt på alt fra salater og fisk til desserter og morgen-yoghurt.

Perfekt som vært/værtindegave og en lækker overraskelse til en madglad.

Fås i mange størrelse, fx 100 ml Pris 99,-

5. Citroneddike til din favoritkok

Kender du én, der elsker at lave mad? Vores limited edition gourmet eddike er skabt af de berømmede portugisiske Eureka-citroner og delikat hvidvinseddike af vores eddikemester Frederic Chaix.

En specialudviklet, elegant eddike, der hæver både det salte og det søde køkken til gastronomi – og en skøn og anderledes gave til din favoritkok.

Pris 159,-

6. O&Co's ikoniske klassikere i fin gaveæske

Gaveæske med ikoniske klassikere fra Oliviers & Co

I over 25 år har disse fire produkter været vores absolutte bestsellere med en fast plads på køkkenhylden hos mange af vores stamkunder.

Den dejligste gaveæske både til O&Co-kendere og madglade modtagere, der skal overraskes med de bedste ikoniske Middelhavsprodukter – og den ideelle værts- og værtindegave.

Pris fra 319,- 

7. 4 italienske olivenolier i sød gaveæske

Denne søde gaveæske gemmer på fire italienske olivenolier presset med citrus og krydderurter: citron, mandarin, basilikum og rosmarin.

Nemme, sunde og lækre smagsgivere produceret af 100 % naturlige ingredienser – ingen tilsatte aromaer eller æteriske olier.

Pris 319,-

 

Find alle dine gourmetgaver til påske her