7 LÆKRE GOURMET GAVER & PÅSKEÆG

Gæk, gæk, gæk 🐣 Vi elsker forår og påske - for det er en perfekt undskyldning for at samle venner og familie til påskefrokost og hygge. 

Påske betyder også hyggelige gækkebreve, påskeliljer, pressede vintergækker og dejlig mad i godt selskab. 

Her får du vores bud på 7 perfekte gourmet "påskeæg". De er gode som vært/indegaver eller som påskeæg. Nogle er med chokolade, andre med gyldne dråber. Alle med velsmagen i højsædet.

1. Årets påske olivenolie i smuk flaske

Årets limited edition påskeolie er en smuk forårsbebuder, der pynter i køkkenet og på påskebordet. Både flasken og indholdet er delikat og elegant.

Den eksklusive ekstra jomfru olivenolie fra den smukke Puglia-region er presset af 100 % Coratina oliven, der er nøje udvalgt og høstet ved håndkraft i oktober, når de er perfekt modnede.

Dejligt voksenpåskeæg til en, der har fortjent lidt forårsforkælelse i år.

Pris 299,- 

 

2. Årets bean-to-bar chokolade-påskeæg

Årets økologiske chokolade påskeæg fra Mellow, Oliviers & Co

From bean-to-egg! Vores chokoladepåskeæg kommer i år fra danske Mellow, der excellerer i lækker økologisk og etisk single-origin 'bønne-til-bar'-chokolade. 

I den fine æske får den heldige modtager et stort mørkt chokoladeæg og 3 små forskellige plantebaserede mælkechokolade-æg – og som en særlig sød overraskelse en mindre æske med frø. Her kan man som påskeprojekt plante et frø og dyrke en plante som hører til på kakaoplantagen.

Den perfekte påskeoverraskelse, der hæver det traditionelle påskeæg til den absolut bedste kvalitet.

Pris 185,- (NB! Meget begrænset antal, så vær vaks ved havelågen!)

 

3. Chokoladepåskeæg på glas

Italiensk hasselnødde- og chokoladecreme med ristede piemonte hasselnødder fra Oliviers & Co

Gourmet godter på italiensk manér: vores lækre hasselnødde- og chokoladecremer er skabt af letristede italienske Piemonte hasselnødder, der også er kendt som verdens bedste hasselnød.

Et anderledes 'påskeæg', der smager skønt på ristet brød, brioche, croissanter og pandekager.

Lys hasselnøddecreme pris 69,-

Mørk hasselnøddecreme pris 69,-

 

4. Fransk gourmet jomfru valnøddeolie

Skal 'påskeægget' til din favorit gourmand være noget helt særligt? Forestil dig smagen af de lækreste friske valnødder i flydende form, og så har du essensen af denne fantastiske valnøddeolie.

Utrolig elegant og lækker koldpresset jomfru valnøddeolie på friske Franquette-valnødder. En gastronomiske perle til både det salte og søde køkken rig på det supersunde omega-3 og -6, E-vitamin og polyfenoler.

Perfekt som vært/værtindegave og en lækker overraskelse til en madglad.

Pris 119,-

 

5. Smagen af Syditalien til forårskøkkenet

https://oliviersogco.dk/products/okologisk-citronolie-olivenolie-med-citroner

Vores økologiske citronolie er en skøn forårsnyhed, der giver den heldige modtager smagen af Syditalien direkte hjem i køkkenet.


Den økologiske citronolie er lavet af friske og hele modne citroner og friske grønne oliven fra vores dygtige producent i solrige Calabrien (Italiens 'tå').

Som skabt til det grønne køkken, skønne salater, friskfanget fisk og skaldyr – og en perfekt gave til alle, der elsker det italienske køkken.

Pris 139,-

Fås også i et olie & eddikesæt med pink grapeeddike her – pris 289,- 

 

6. Solskin til salaterne

Glæd én, du holder af, med en af vores absolut mest populære eddiker. En eddike, der overrasker og tryller kålsalater til en favorit og gør det meget lettere at spise grønt.

Der bruges kun solmodne pink grapefrugter til denne fantastiske eddike. Grapejuicen macererer med druemost og en god hvidvinseddike, og der er hverken tilsat sukker eller aroma. Kun de rene råvarer

En skøn gave til dit yndlingsmadøre eller som værts/værtindegave.

Pris fra 79,-

Fås også i et olie & eddikesæt med økologisk citronolie her – pris 289,- 

 

7. De populære chokolademandler fra Provence

 

Vores vanedannende olivenformede chokolade-overtrukne mandler fra Provence er lavet med let ristede mandler og belagt med to lag chokolade: en mørk chokolade fra Ecuador og en lys chokolade i ægte naturligt kakaosmør.

Lækre chokolade-'æg' til alle, der elsker noget sødt.

Pris fra 59,-

 

Find alle dine gourmetgaver til påske her