
Cremet risotto med asparges og rejer
Denne opskrift på risotto er forfinet over mange år, og startede da Nina var i lære i huset hos familien Rubini i Emilia-Romagna nær Parma for ove...
Læs mereDenne opskrift på risotto er forfinet over mange år, og startede da Nina var i lære i huset hos familien Rubini i Emilia-Romagna nær Parma for ove...
Læs mereTærter er bare fantastiske. De smager skønt varme fra ovnen, er lækre i picnickurven, og er man så heldig, at der er en rest fra dagen før, er det...
Læs mereDet kan godt virke lidt uoverskueligt at lave mad til mange gæster, særligt i ulvetimen på en hverdag – men her er en kærkommen håndsrækning fra A...
Læs mereBaccala er det italienske ord for saltet torsk, der typisk pocheres i mælk, en elsket middelhavsret, der serveres som snacks på Venedigs vinbarer ...
Læs mereVi elsker risotto, især når den er tilberedt med masser af lækker ost! Her får du Anne-Sophie Lahmes enkle, men magiske version med safran, der gi...
Læs mereSuppe er altid en god ide. Især på de lidt køligere aftener. I denne opskrift fra Ditte Ingemann bliver peberfrugter og tomater først bagt, hvilke...
Læs mereDe lækre svampe på surdejsbrød er en nem og lækker aftensmad, som også kan bruges til forret eller snack. Vi elsker selv at bruge kantareller, men ...
Læs mereVi elsker simreretter, og vi har fået lov at dele dygtige Ditte Ingemanns vegetariske take på den britiske klassiker Shepherd's pie. Vær gerne rund...
Læs mereDisse fladbrød er et fantastisk bud på nem og hurtig aftensmad med masser af velsmag fra Ditte Ingemann. De kan også bruges som forret eller laves...
Læs mereShakshuka er en nordafrikansk ret, som laves med en krydret tomatsauce, hvori der pocheres æg. Den spises traditionelt som morgenmad, men hjemme ho...
Læs mereItalienerne kalder denne klassiske ret for melanzane, og vi indrømmer, at den kræver en smule tid i køkkenet. Til gengæld lover vi, at den er det h...
Læs mereDe små fiskepakker er fulde af velsmag, og så ser de skønne ud på spisebordet. Du kan sagtens bruge grøntsager fra frost, fx en blanding med forsk...
Læs mere