Jomfruhummer med ramsløg, Silberbauers X Oliviers & Co opskrift
Antipasti

Jomfruhummer med ramsløgssmør

Her får du en skøn forårsopskrift med de velsmagende ramsløg, der kan findes overalt i det danske land fra det tidlige forår. De skønne ramsløg sæ...

Læs mere
Salade nicoise med lynstegt tun, O&CO opskrift
Fisk & Skaldyr

Salade Nicoise med lynstegt tun

Smagen af den sydfranske riviera, solskin på næsetippen og ferie. Den klassiske og legendariske salat fra Nice byder på himmelske mundfulde, er vir...

Læs mere
Sydfransk Pan Bagnat
Fisk & Skaldyr

Sydfransk Pan Bagnat

Vi er vilde med Pan Bagnat, den sydfranske klassiske sandwich fra Nice, der egentlig er som en Salad Nicoise bare i en sandwich. Pan Bagnat er per...

Læs mere
Reje og avokado ceviche, O&CO Opskrift
Fisk & Skaldyr

Reje og avokado ceviche

En lækker reje ceviche er nem at lave med marinade af limesaft, olivenolie med basilikum og ananaseddike. Skøn som forret serveret i mindre portion...

Læs mere

O&CO nyheder