
Salade Nicoise med lynstegt tun
Smagen af den sydfranske riviera, solskin på næsetippen og ferie. Den klassiske og legendariske salat fra Nice byder på himmelske mundfulde, er vir...
Læs mereSmagen af den sydfranske riviera, solskin på næsetippen og ferie. Den klassiske og legendariske salat fra Nice byder på himmelske mundfulde, er vir...
Læs mereDenne opskrift på risotto er forfinet over mange år, og startede da Nina var i lære i huset hos familien Rubini i Emilia-Romagna nær Parma for ove...
Læs mereEn lækker reje ceviche er nem at lave med marinade af limesaft, olivenolie med grønne citroner og mangoeddike. Skøn som forret serveret i mindre po...
Læs mereMed vores salat med avocado og laks får du smukke farver på tallerknen og masser af velsmag. Den er skøn som let aftensmåltid, som salat på et fest...
Læs mereBaccala er det italienske ord for saltet torsk, der typisk pocheres i mælk, en elsket middelhavsret, der serveres som snacks på Venedigs vinbarer ...
Læs mereDe små fiskepakker er fulde af velsmag, og så ser de skønne ud på spisebordet. Du kan sagtens bruge grøntsager fra frost, fx en blanding med forsk...
Læs mereDe smukke poke bowls er populære og utrolig nemme at lave – og så minder de lidt om sushi. Her får du en superfood opskrift med alt det, vi elsker...
Læs mereDen skønne nordiske tradition for gravad laks får et lækkert rosa twist med denne opskrift med granatæble og rødbede. Vores granatæbleeddike og grø...
Læs mereHer får du vores lækre opskrift på en skøn og elegant forret eller let hovedret med grillet hvid fisk, krydret peberfrugt / chorizo og grøn salat. ...
Læs mereBruschetta med lækre sardiner, saltsyltet citron og tomatcreme er en skøn lille servering, der leder tankerne hen mod hyggelige ferier ved Middelh...
Læs mereMed denne ret er middelhavsstemningen garanteret! Måske til en særlig anledning eller ekstra forkælelse – og hvis du kan få de friske blæksprutter ...
Læs mereSkøn opskrift med velsmagende ramsløg og delikate jomfruhummere. Simpel og lækker opskrift fra Mathias Silberbauer.
Læs mere