Salade nicoise med lynstegt tun, O&CO opskrift
Fisk & Skaldyr

Salade Nicoise med lynstegt tun

Smagen af den sydfranske riviera, solskin på næsetippen og ferie. Den klassiske og legendariske salat fra Nice byder på himmelske mundfulde, er vir...

Læs mere
Reje og avokado ceviche, O&CO Opskrift
Fisk & Skaldyr

Reje og avokado ceviche

En lækker reje ceviche er nem at lave med marinade af limesaft, olivenolie med grønne citroner og mangoeddike. Skøn som forret serveret i mindre po...

Læs mere
Baccala på ristet brød, opskrift af Anne-Sophie Lahme hos Oliviers & Co
Fisk & Skaldyr

Baccala på ristet brød

Baccala er det italienske ord for saltet torsk, der typisk pocheres i mælk, en elsket middelhavsret, der serveres som snacks på Venedigs vinbarer ...

Læs mere
Opskrift på små fiskepakker en papilotte af Ditte Ingemann
Fisk & Skaldyr

Små fiskepakker en papilotte

De små fiskepakker er fulde af velsmag, og så ser de skønne ud på spisebordet. Du kan sagtens bruge grøntsager fra frost, fx en blanding med forsk...

Læs mere

O&CO nyheder