Varerne pakker vi i vores hyggelige butik på Gammel Kongevej 85, og vi sender dem samme dag ved bestilling inden kl. 16. Vi har levering i hele Danmark. Forvent 2-3 dage leveringstid. Du modtager en bekræftelse med et trackingnummer, så snart din ordre er sendt.

Når vi modtager varer fra vores leverandører, gemmer vi alt fra papkasser til bobleplast og pakkefyld, som vi herefter genanvender til at pakke og sende dine varer i. Vi pakker med omhu, da vi gerne vil have at dine varer kommer hele frem.

Bestiller du varer for mere end 600 DKK, får du gratis levering til en pakkeshop efter eget valg. Ønsker du levering til en bestemt adresse koster det 20 DKK. Du kan selvfølgelig også vælge at hente dine varer i butikken helt gratis. 

Bestiller du varer for under 600DKK, koster levering til en pakkeshop efter eget valg 40 DKK. Ønsker du levering til en bestemt adresse koster det 60 DKK. 

Vi pakker gerne ind til fine gaver. Du skal bare skrive, hvad der skal pakkes ind i kommentarfeltet i din indkøbskurv. Så klarer vi resten! 

Har du spørgsmål til levering, så send os endelig en mail eller ring på 50 40 40 60.