Fragt & levering

Vi pakker straks dine varer i butikken

Vi sender normalt dine varer fra vores hyggelige butik på Gl. Kongevej 85 samme dag ved bestilling inden kl. 16 undtagen søn- og helligdage. På nogle dage, hvor der er meget travlt sender vi dagen efter. Du modtager en bekræftelse med et trackingnummer, så snart din ordre er sendt. 

Forudbestillinger

Hvis nogle af dine varer er forudbestillinger, sender vi din samlede ordre afsted, så snart vi har alle varerne på lager. 

Vi genbruger emballage

Når vi modtager varer fra vores leverandører, gemmer vi alt fra papkasser til bobleplast og pakkefyld, som vi herefter genanvender til omhyggeligt at pakke dine varer.

Levering

Vi har levering i hele Danmark. Forvent normalt 2-4 dages leveringstid. 

Fragt

Du får gratis fragt ved bestilling over kr. 399,- til en pakkeshop efter eget valg. Ønsker du levering til en bestemt adresse koster det kr. 29,- med PostNord.

Bestiller du varer for under kr. 399,-, koster levering til en pakkeshop efter eget valg kr. 29,- og privat levering kr. 49,- med PostNord. 

Du har også mulighed for at vælge grøn levering med cykelbud på Frederiksberg, i København, Hellerup, Vanløse og Brønshøj. Det koster kr. 19-39,- afhængigt af, hvor meget du bestiller.

Du kan selvfølgelig også vælge at afhente dine varer i vores butikker helt gratis.

Bestil i god tid i særligt travle perioder

I travle perioder kan fyldte pakkebokse betyde, at du får leveret din pakke til en anden pakkeshop end den valgte. Hvis du vil at undgå det, anbefaler vi, at du bestiller til privat levering. 

Travle perioder kan også betyde, at din pakke kan være længere tid undervejs. Det er desværre ude af vores hænder, så snart pakken er sendt. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i så god tid som muligt, fx op til jul.

Spørgsmål?

Send os endelig en mail på bonjour@oliviersogco.dk eller ring på 50 40 40 60.