
Picnic: 10 lækre opskrifter til picnickurven
Det er så skønt at nyde den gode mad al fresco. Mad under åben himmel er et dejligt pusterum og en super nem måde at mødes med venner og familie t...
Læs mereDet er de færreste herhjemme, der kan nævne en håndfuld olivensorter. Men det vil vi gerne lave om på i Oliviers & Co. I vores nye kollektion ...
Læs mereGod ekstra jomfru olivenolie er ikke blot en af de sundeste fedtstoffer til madlavning. Det er også nøglen til at få Middelhavs-inspireret mad til ...
Læs mereVi elsker god olivenolie og bruger den til alle vores måltider – også når vi bager. Olivenolie er nem at bruge i noget nær al slags bagværk, og så...
Læs mereAnne-Sophie Lahme er et selverklæret madøre, der tror på, at mad skal skabe glæde og danne fællesskaber – og dermed selvsagt en gastro-ven lige ef...
Læs mereVi har fulgt Ditte Ingemanns madunivers i mange år og elsker at lade os inspirere af Dittes kreative og passionerede tilgang til mad. Hver gang Dit...
Læs mereI de senere år er æblecidereddike blevet meget populær, både herhjemme og internationalt. Men hvorfor har det tusind år gamle produkt fået så stor...
Læs mereNår man laver dejlig hjemmelavet mad – uanset om man kaster sig ud i at fermentere sin egen kål eller blot ønsker sig en nem og velsmagende salatdr...
Læs mereEn lille skål med en god ekstra jomfru olivenolie. Lidt flagesalt og dejligt, nybagt brød. Helt simpelt og intet mindre end fantastisk. Vi elsker g...
Læs mereDen gode tapenade er så nem at elske og at bruge. Og vi er mange, der for alvor har taget tapenade til hjertet sammen med andre skønne sager fra M...
Læs mereVi bruger olivenolie til stort set alle vores måltider. Til morgenmaden på græsk yoghurt og frisk frugt bruger vi citronolie. Når vi spiser frokost...
Læs mereLigesom filmverdenen har sin Oscar-uddeling, har olivenolieverdenen sin NYIOOC-uddeling. NYIOOC, eller New York International Olive Oil Competitio...
Læs mereHvordan skaber man de bedste chokoladetrøfler? Svaret er ikke overraskende: Man starter med de bedste ingredienser. Og når det gælder vores italien...
Læs mere