
Ny høst - om ekstra jomfru olivenolie og hvad der er særligt ved nypresset olie
Ekstra jomfru olivenolie er elsket verden over for sin velsmag og sunde egenskaber. De dygtigste producenter følger årets gang nøje, og i slutninge...
Læs mereDuften af nypresset olivenolie får smagsløgene til at danse. Lidt nybagt brød, havsalt og en skål med den friske olivenolie er himmelsk. Dyp og nyd...
Læs mereEn lille skål med en god ekstra jomfru olivenolie. Lidt flagesalt og dejligt, nybagt brød. Helt simpelt og intet mindre end fantastisk. Vi elsker g...
Læs mereVi bruger olivenolie til stort set alle vores måltider. Til morgenmaden på græsk yoghurt og frisk frugt bruger vi citronolie. Når vi spiser frokost...
Læs mereVi elsker god olivenolie og bruger den til alle vores måltider – også når vi bager. Olivenolie er nem at bruge i noget nær al slags bagværk, og så...
Læs mereHvad er balsamico lavet af? Hvad betyder det, at balsamicoen er fra Modena? Er balsamico og vineddike det samme? Hvordan vælger jeg den bedste bal...
Læs mereNår man laver dejlig hjemmelavet mad – uanset om man kaster sig ud i at fermentere sin egen kål eller blot ønsker sig en nem og velsmagende salatdr...
Læs mereI de senere år er æblecidereddike blevet meget populær, både herhjemme og internationalt. Men hvorfor har det tusind år gamle produkt fået så stor...
Læs mereDen gode tapenade er så nem at elske og at bruge. Og vi er mange, der for alvor har taget tapenade til os sammen med andre skønne sager fra Middel...
Læs mereHvis man besøger regionen omkring den lille vestfranske by Espelette ved høsttid fra midt i august, vil man se masser af små røde chilipebre hænge ...
Læs mereGod ekstra jomfru olivenolie er ikke blot en af de sundeste fedtstoffer til madlavning. Det er også nøglen til at få Middelhavs-inspireret mad til ...
Læs mereDet er ingen hemmelighed, at den gode, velsmagende mad er vores passion. Vi elsker at dele madglæden i vores nyhedsbrev, i vores opskrifts- og v...
Læs mereEt udsøgt udvalg af små velsmagende retter til deling er en genial måde at spise på. Fra antipasti i Italien og tapas i Spanien til meze/mezze i Gr...
Læs mere