Vinderen af DM i Gløgg – sådan laver du mestergløggen derhjemme
Det skal du bruge
- DM-vinder gløgg essens, 500 ml
- Mandarinolie
- Ristede hasselnødder og rom-marinerede tranebær
- 1 flaske rødvin, fx Barbera fra Piemonte
Sådan gør du
Kom lidt ristede hasselnødder og rom-marinerede tranebær i glasset som fyld.
Bland gløgg-essensen i en gryde med en flaske rødvin og opvarm til ca 70 grader.
Serveres varm, sigt efter ca 70 grader.
Dryp et par dråber mandarinolie i glasset lige inden servering. Det er vigtigt, at gløggen ikke får for meget varme.
***
Husk, at du også kan smage vindergløggen på Oberra og Arrebo, hvor de serverer den med vores mandarinolie i hyggelige omgivelser.
Restaurant Oberra
Skjolds Plads 2-4
2200 København N
Book bord her
Arrebo kaffebar
Midgårdsgade 1
2200 København N
Mere:
Guides