Sommerens bedste vært/indegaver

Sommerretter, melon feta salat, citroneddike fra Oliviers & Co

De skønne sommermåneder giver masser af dejlige lejligheder til at mødes med venner og familie. Til Sankt Hans, på visit i sommerhuset eller til sommerhygge i de lyse aftener på terrassen.

De søde og generøse værter og værtinder disker op og forkæler os – og de skal selvfølgelig værdsættes med en dejlig vært/indegave. En velsmagende gourmetgave er oplagt til værtinden, værten eller værtsparret, hvis du spørger os :-)

Her får du vores bud på 7 perfekte gourmet vært/indegaver, der helt sikkert vil glæde sommerens søde værter og værtinder.

Husk at vi gerne pakker fint ind, når blot du giver os besked i kommentarfeltet.

1. Årets dejlige sommerolie 

Sommerbordets stjerne! Årets limited edition sommerolie er ligeså udsøgt i kvalitet og velsmag, som flasken er smuk. 

Den elegante pastel-orange flaske med vilde urter og blomster er en hyldest til det naturskønne sommerlige landskab ved Middelhavet.

Flasken rummer eksklusiv ekstra jomfru olivenolie fra den berømmede producent Sabino Leones bedårende og over 200 år gamle olivenlund i Canosa di Puglia i det sydlige Italien.

Den perfekte 'spiselige sommerbuket' til værtinden.

Pris 279,- 

 

2. Delikat citroneddike

En god eddike er den hemmelige ingrediens, der hæver alle sommerens salater, marinader og desserter til nye højder.

Vores eddikemester Frederic Chaix udvikler hver sommer en luksuriøs gourmeteddike, der spiller perfekt sammen med sommerens råvarer. Dette års limited edition eddike er skabt af solmodne, friskpressede portugisiske Eureka-citroner og delikat hvidvinseddike 🍋 

Intens og frisk syrlig sødme til sommerkøkkenet, et must i alle Middelhavsinspirerede retter – og også god i drinks! Overrask din yndlingskok med en luksus-eddike, der vil hæve både det salte og det søde køkken til gastronomi.

Pris 159,- 

Skal dine værter have det ultimative olie- og eddikesæt, kan du finde sommerolien og sommereddiken som sæt her

3. Græske favoritter

Græske favoritter, græsk olivenolie, græske oliven, olivenolie med mynte, Oliviers & Co

Det græske køkken er elsket af gode grunde. Disse 3 græske favoritter bringer den græsk velsmag til alt fra solmodne tomater og feta til grillede grøntsager, godt kød og græsk salat – så nemme at bruge og perfekt til alt, der smager af Grækenland 🇬🇷

Klassisk græsk olivenolie presset af herlige klassiske græske olivensorter, olivenolie presset med frisk mynte og græske kalamata oliven – dette sæt et must til alle, der elsker det græske køkken.

Giv smagen af sol og sommer til dine søde værter.

Pris 339,-

 

4. Gode sager til grill

Grill maestro kit, italiensk olivenolie og 4 lækre krydderier og kryddersalte, Oliviers & Co

Den ægte grill & gourmet maestro kredser om de gode grillede sager med lækker olivenolie og krydderier – og vores grill master kits er ideelle at have ved hånden, når der skal grilles.

Vælg den perfekte variant til netop din favorit grill maestro, fx vores luksus grill master kit med den bedste klassiske italienske olivenolie og 4 suveræne gourmet-krydderier, der er nemme at bruge i marinader, dressinger og på kød og grøntsager før og efter grill.

Find vores grill master kits her – pris fra 185,- til 349,-

 

5. Trøffel luksus

Trøffel gourmet sæt fra Oliviers & Co

Det perfekte gourmet gavesæt til alle, der elsker skovbundens sjældne juvel – trøffel! Glæd gourmet feinschmeckeren med et overdådigt udvalg: udsøgt parmesancreme med trøffel, olivenolie med hvid trøffel, premium trøffelsalt og lagret balsamico fra Modena.

Trøffelsættet tilfører luksus til alt fra grillede sager, pasta og pizza til risotto, ristede svampe og retter med æg.

Perfekt som gave til en trøffel-elsker, der har fortjent noget helt særligt.

Pris 349,-

 

6. Guldvindere - verdens bedste olivenolier

Elsker dine værter god olivenolie? Så må du endelig glæde dem med en medaljevindende Grand Cru olivenolie! Hvert år stiller vi et udvalg af vores ekstra jomfru olivenolier op i verdens største og mest prestigefyldte olivenoliekonkurrence i New York, NYIOOC.

Vores 5 opstillede olivenolier gik alle hjem med medaljer i år – 4 guld og 1 sølv. De eftertragtede medaljer uddeles af et panel af professionelle olivenoliesmagere ved blindsmagning.

Giv dine værter det bedste af det bedste – men vent ikke for længe! Olivenolierne er limited edition og populære :-)

Find medaljevinderne her – pris fra 149,- til 369,-

 

7. Snacks til sommersolen

 

Dine værter har helt sikkert fortjent de bedste luksus snacks – og hvis du er heldig, deler de tapas delikatesserne med dig :-)

Udvælg selv favoritterne – eller vælg et af vores populære kits med tapas delikatesser: de skønneste oliven, italienske håndlavede kiks, lækre tapenader og spreads, og Grand Cru olivenolie og balsamico til at dyppe i. Lige til at sætte på bordet og nyde.

Find vores tapas kits her – pris fra 199,-

 

Find alle dine gourmetgaver til sommerens værter og værtinder her