Sommerens bedste vært/indegaver

Sommerens bedste vært/indegaver fra Oliviers & Co
De skønne sommermåneder giver masser af dejlige lejligheder til at mødes med venner og familie. Til Sankt Hans, på visit i sommerhuset eller til sommerhygge i de lyse aftener på terrassen.

De søde og generøse værter og værtinder disker op og forkæler os – og de skal selvfølgelig værdsættes med en dejlig vært/indegave. En velsmagende gourmetgave er oplagt til værtinden, værten eller værtsparret, hvis du spørger os :-)

Her får du vores bud på 7 perfekte gourmet vært/indegaver, der helt sikkert vil glæde sommerens søde værter og værtinder.

Husk at vi gerne pakker fint ind, når blot du giver os besked i kommentarfeltet.

1. Årets dejlige sommerolie 

Årets sommer olivenolie fra Sabino Leone, Oliviers & Co

Sommerbordets stjerne! Årets limited edition sommerolie er ligeså udsøgt i kvalitet og velsmag, som flasken er smuk. 

Den elegante pastel-orange flaske med skovjordbær, tomatplanter og tallerkensmækkere er en hyldest til køkkenhavens blomstrende afgrøder.

Flasken rummer eksklusiv ekstra jomfru olivenolie fra den berømmede producent Sabino Leones bedårende og over 200 år gamle olivenlund i Canosa di Puglia i det sydlige Italien.

Den perfekte 'spiselige sommerbuket' til værtinden.

Pris 379,- 

2. Delikat citroneddike

Citroneddike fra Oliviers & Co

En god eddike er den hemmelige ingrediens, der hæver alle sommerens salater, marinader og desserter til nye højder.

Vores eddikemester Frederic Chaix udvikler hver sommer en luksuriøs gourmeteddike, der spiller perfekt sammen med sommerens råvarer. Dette års limited edition eddike er skabt af solmodne, friskpressede portugisiske Eureka-citroner og delikat hvidvinseddike 🍋

Intens og frisk syrlig sødme til sommerkøkkenet, et must i alle Middelhavsinspirerede retter – og også god i drinks! Overrask din yndlingskok med en luksus-eddike, der vil hæve både det salte og det søde køkken til gastronomi.

Pris 159,- 

 

3. Det bedste fra Mallorca

Predio son Quint ekstra jomfru olivenolie fra Mallorca, Oliviers & Co limited edition

Giv dine værter smagen af magiske Mallorca! Vores limited edition sommerkollektion med de bedste olivenolier fra Middelhavets øer, Korsika, Sicilien og Mallorca bringer smagen af favorit-ferieøen hjem i køkkenet.

Den mallorcanske olivenolie i kollektionen kommer fra en af de ældste olivenlunde på Mallorca, hvor producenten Luis Epanol har skabt Predio Son Quint-olivenolien – en delikat og aromatisk olivenolie af exceptionel kvalitet til sommerbordet. 

Vil du gerne give smagen af sol, sommer og ferieø til dine søde værter, så vent ikke for længe med at bestille – der er kun produceret få flasker af den bedste olivenolie fra Middelhavsøerne.

Pris 379,-

 

4. Gode sager til grill

Kød grill master kit med olivenolie, balsamico, piment d'espelette og kryddersalt fra Oliviers & Co

Er din vært en ægte grill maestro, som kredser om de gode grillede sager med lækker olivenolie og krydderier? Vores grill master kits er ideelle at have ved hånden, når der skal grilles.

Vælg den perfekte variant til netop din favorit grill maestro, fx vores grill master kit med den bedste basis olivenolie, balsamico fra Modena og 2 suveræne gourmet-krydderier, der er nemme at bruge i marinader, dressinger og på kød og grøntsager før og efter grill.

Find gode sager til grill masteren her – priser fra 49,-

 

5. Italienske olivenolier i gaveæske

Denne fine gaveæske gemmer på fire uimodståelige italienske olivenolier presset med friske citrusfrugter og urter – nemme og sunde smagsgivere af højeste kvalitet, der bringer glæde til den daglige madlavning 🌿

Lidt citronolie over græsk yoghurt med frisk frugt om morgenen gør ganske enkelt smagsoplevelsen til noget ekstra lækkert. Lidt basilikumolie over salater, lækker pasta eller pizza. Rosmarinolie på de ovnbagte grøntsager og i tærten og mandarinolie på vaniljeis, pandekager eller i smoothien.

Pris 319,-

 

6. Guldvindere – verdens bedste olivenolier

Guldvinder Monva spansk ekstra jomfru olivenolie fra Oliviers & Co

Elsker dine værter god olivenolie? Så må du endelig glæde dem med en medaljevindende Grand Cru olivenolie! Hvert år stiller vi et udvalg af vores ekstra jomfru olivenolier op i verdens største og mest prestigefyldte olivenoliekonkurrence i New York, NYIOOC.

Vores 5 opstillede olivenolier gik alle hjem med medaljer i år – 3 guld og 2 sølv. De eftertragtede medaljer uddeles af et panel af professionelle olivenoliesmagere ved blindsmagning.

Giv dine værter det bedste af det bedste – men vent ikke for længe! Olivenolierne er limited edition og populære :-)

Find medaljevinderne i vores Grand Cru udvalg her – pris fra 179,- til 389,-

7. Snacks til sommersolen

 

Dine værter har helt sikkert fortjent de bedste luksus snacks – og hvis du er heldig, deler de tapas delikatesserne med dig :-)

Udvælg selv favoritterne – eller vælg et af vores populære kits med tapas delikatesser: de skønneste oliven, italienske håndlavede kiks, lækre tapenader og spreads, og Grand Cru olivenolie og balsamico til at dyppe i. Lige til at sætte på bordet og nyde.

Find vores tapas delikatesser her – pris fra 25,-

 

Find flere gourmetgaver til sommerens værter og værtinder her