12 gode idéer til julens gaver

Noget af det allerbedste ved julen er at give en gave, der vækker glæde – og hvis du spørger os, er de bedste gaver dem, der kan spises! Der er heldigvis mange muligheder for at forkæle dem, du holder af, enten med adventsgaver, pakkekalender eller værts- og værtindegaver til julens mange hyggelige arrangementer. Og selvfølgelig med en dejlig gave under juletræet.

Nogle kan bedst lide at være i god tid, andre kommer først i julestemning, når julens hyggelige lys i gaderne bliver tændt. Vi har hvert år mange søde kunder, der shopper julens gourmet gaver til de heldige, lige fra årets julekollektion lander fra Frankrig i butikken i oktober og frem til juleaften.

Har du brug for vejledning til at finde den bedste gave, er vi klar både i butikken på Gammel Kongevej og på chat, telefon og mail. Spørg os endelig – vi vil meget gerne hjælpe.

Som inspiration får du her vores favoritter til de bedste gourmet gaver fra årets julekollektion, der uden tvivl vil tænde julelys i modtagerens øjne ;) Og måske får du selv lov til at smage! 

 

1. GOURMET ADVENTSGAVER

Gylden luksus jul gaveæske fra Oliviers & Co
Forkæl en helt særlig madglad person med skønne gourmet adventsgaver de 4 søndage op til jul. Vælg fx et lækkert olie & eddikesæt, en gaveæske med lækre spreads eller chutneys, et dejligt risotto-sæt og et ildfast fad i håndlavet keramik fra Aubagne. Eller hvad med en gavepose med luksus chokolademandler, en af vores populære olivenolier med smag, et gavesæt med økologiske køkkentekstiler og en smuk kogebog?

Husk, vi pakker gerne ind til fine gaver.

 

2. ÅRETS LIMITED EDITION JULEOLIVENOLIE 2021

Jule-olivenolie, limited edition 2021 med jutepose fra Oliviers & Co

Årets juleolivenolie er en suveræn Grand Cru olivenolie fra Apulia – en fantastisk ekstra jomfru olivenolie af allerhøjeste kvalitet, der bringer smagsløgene til Italien. Dette års smukke, limited edition juleflaske skaber den helt rigtige julestemning og madglæde på samme tid. Flasken er skøn at gemme og bruge år efter år på julebordet. Juleolien pakkes ind i en genanvendelig gavepose af jute. Perfekt som værtsgave, adventsgave eller smuk julegave under træet.

Pris 269,-

 

3. ÅRETS JULEOLIE OG EDDIKE

Juleduo med limited edition olie og eddike i gaveæske fra Oliviers & Co

Limited edition olie & eddike sæt med årets juleolivenolie og den perfekte eddike til vinterens og ikke mindst alle julebordets skønne retter! Den gyldne eddike har en perfekt afbalanceret, delikat smag og dejlige aromatiske noter fra de særligt søde vanilje-appelsiner fra Portugal og kanel-træets blomsterskud. Perfekt til kålsalater, fjerkræ, postejer, i bagværk og gløgg. Dejlig gave til den ægte gourmand.

Pris 269,-

 

4. ØKOLOGISK OLIVENOLIE OG BALSAMICO 

Øko duo med ekstra jomfru olivenolie og balsamico i gaveæske fra Oliviers & Co

Skønt økologisk sæt med lækker Grand Cru ekstra jomfru olivenolie af højeste kvalitet fra en af vores dygtigste økologiske olivengårde i Andalusien og klassisk balsamico. Perfekt gaveæske til værtsparret eller feinschmeckeren.

Pris 199,-

 

5. BESTSELLER TRIO I SMUK TRÆÆSKE

Bestseller trio i smuk trækasse fra Oliviers & Co

Gourmet gaven med velsmagende italienske olivenolier presset med rigtige økologiske grønne citroner og friske basilikumblade og vores fantastiske økologiske balsamico. En trio med de kendte favoritter fra vores gourmet-univers. Perfekt til alle vinterens salater. Smukt indpakket i trææske med skydelåg og silketryk, som er oplagt at gemme og bruge til fin opbevaring.

Pris 449,-

 

6. ØKOLOGISK KLASSISK TRIO

Økologisk klassisk trio i gaveæske fra Oliviers & Co

3 lækre økologiske og klassiske smagsgivere i fin gaveæske. Grand Cru ekstra jomfru olivenolie fra Andalusien, italiensk olivenolie fra Puglia med hvid trøffel og klassisk italiensk balsamico. Et sikkert gavehit til alle, der elsker Middelhavskøkkenet. 

Pris 299,-

  

7. VINTERTRIO

Vintertrio gaveæske fra Oliviers & Co

Luksusgave med 2 slags olivenolie presset med friske citroner og basilikum og den lækre appelsin/kanelblomst eddike, der er skabt til vinterens råvarer. Skøn og nem velsmag til vinterkøkkenet i smuk gaveæske.

Pris 269,-

 

8. GAVEN TIL TRØFFEL-ELSKEREN

Toscana og trøffel gavesæt fra Oliviers & Co 

Forkæl en trøffel-elsker med den ultimative gave! Vores Toscana og trøffel gaveæske vil glæde alle med hang til italiensk luksus. Den suveræne Il Fornacino ekstra jomfru olivenolie stammer fra det florentinske bølgende landskab og reflekterer sjælen fra Toscana. Dertil 2 overdådige trøffelcremer – én med parmesan og sommertrøffel, og én med Karl Johan-svampe, hvid forårstrøffel og sommertrøffel. Perfekt til eksklusive antipasti, lækre pastaretter eller vildt.

Pris 599,-

 

9. LUKSUSTRIO MED JULEOLIE, GRØN CITRONOLIE OG GRANATÆBLEEDDIKE

 Luksus trio gaveæske fra Oliviers & Co

3 magiske smagsgivere i smuk gaveæske med årets Grand Cru juleolivenolie fra Frantoio Principe presset på 100% Peranzana oliven fra Apulia, skøn, italiensk olivenolie fra Puglia presset med grønne citroner og granatæbleeddike. Mere delikat bliver det ikke.

Pris 269,-

 

10. EKSKLUSIV JULECHUTNEY TRIO

Eksklusiv julechutney trio

Tre lækre julechutneys/confit fra Oliviers & Co i smuk julegaveæske – perfekt til julens skønne selskaber, de gode oste, luksus tapas og julefrokoster. Specielt gode til fåre- og gedeost og foie gras! 3 dejlige smagsoplevelser i fin æske. Ideel gave til værtsparret.

 Pris 169,-

 

11. 4 SMÅ SØDE

4 små søde delikatesser i gaveæske fra Oliviers & Co

4 små lækre søde smagsoplevelser fra Oliviers & Co i smuk julegaveæske: pistaciecreme, orangeblomsthonning, Cioccolato di Modica og siciliansk orangemarmelade. Perfekt til luksus morgenbordet, tapas eller til det delikate ostebord. En dejlig forkælelsesgave, der vil glæde alle med en sød tand.

Pris 149,-

 

12. 4 SMÅ SALTE

 

4 salte forkælelser i gaveæske fra Oliviers & Co

4 små lækre salte smagsoplevelser fra Oliviers & Co i smuk julegaveæske: trøffelpesto, pesto à la pistache og to slags tapenader. Perfekt til luksus tapas eller til det delikate ostebord. En dejlig forkælelsesgave, der vil glæde alle tapas-elskere.

Pris 149,-

 

 

Dette var blot et lille udpluk af vores skønne gaver. Se flere gaveideer her.

____________________________________________________

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Få gourmet inspiration og tilbud 2-3 gange om måneden

____________________________________________________

O&CO nyheder