12 gode idéer til julens gaver

Noget af det allerbedste ved julen er at give en gave, der vækker glæde – og hvis du spørger os, er de bedste gaver dem, der kan spises.

Der er heldigvis mange muligheder for at forkæle dem, du holder af, enten med en julekalender, adventsgaver, pakkekalender eller værts- og værtindegaver til julens mange hyggelige arrangementer. Og selvfølgelig med en dejlig gave under juletræet.

Nogle kan bedst lide at være i god tid, andre kommer først i julestemning, når julens hyggelige lys i gaderne bliver tændt. Vi har hvert år mange søde kunder, der shopper julens gourmet gaver til de heldige, lige fra årets julekollektion lander fra Frankrig i butikken i oktober og frem til juleaften.

Vi anbefaler at bestille i god tid, hvis du gerne vil sikre dig dine favorit gourmet gaver fra årets julekollektion, fx gourmet julekalenderen og juleolivenolien, der de forrige år blev udsolgt på kort tid.

Har du brug for vejledning til at finde den bedste gave, er vi klar både i butikken på Gammel Kongevej og på chat, telefon og mail. Spørg os endelig – vi vil meget gerne hjælpe.

Som inspiration får du her vores favoritter til de bedste gourmet gaver fra årets julekollektion, der uden tvivl vil tænde julelys i modtagerens øjne ;) Og måske får du selv lov til at smage! 

 

1. ÅRETS GOURMET JULEKALENDER

Årets gourmet julekalender med 24 låger fra Oliviers & Co

Årets luksus gourmet julekalender er den perfekte decemberforkælelse til dig selv eller til en madglad, som du holder af. Bag de fine låger gemmer sig de bedste olivenolier, udvalgte eddiker, skønne spreads, krydderier og lidt til den søde tand. Julekalenderen er udformet som en magisk eventyrbog, der gemmer på 24 fantastiske gaver og et inspirationshæfte til den gode mad hver dag i december. 

2. GOURMET ADVENTSGAVER

Adventsgaver, gourmet julegaver fra Oliviers & Co
Vil du gerne forkæle en helt særlig madglad person med skønne gourmet adventsgaver de 4 søndage op til jul? Vi har et stort udvalg af de bedste gourmet sager, så du nemt kan sammensætte dine 4 forskellige adventsgaver lige efter modtagerens hjerte.
Husk, vi pakker gerne ind – også til 4 forskellige fine adventsgaver.

 

3. ÅRETS LIMITED EDITION JULEOLIVENOLIE

Årets limited edition olivenolie i smuk juleflaske fra Oliviers & Co

Årets juleolivenolie er en suveræn Grand Cru olivenolie skabt af vores dygtige og prisvindende producent Sabino Leone i Puglia i Italien. Her er tale om en meget elegant ekstra jomfru olivenolie i højeste kvalitet, som alle vil elske. Den er græsagtig, velsmagende og perfekt til at dyppe nybagt brød i, hvis du skal drømme dig lidt til Italien. Og så kommer den i den smukkeste flaske, der uden tvivl vil sprede magi og julestemning på bordet. Flasken er skøn at gemme og bruge år efter år på julebordet. Juleolien pakkes ind i en fin æske. Perfekt som værtsgave, adventsgave eller smuk julegave under træet.

Pris kr. 279,-

 

4. ÅRETS JULEDUO GAVEÆSKE

 

Juleduo gourmet gaveæske med vores limited edition italienske olivenolie med grønne citroner og basilikum, der kun produceres til jul, og årets juleeddike med skovbær med de skønneste smags- og duftnoter fra skovens vilde bær. 

Fantastisk aromatisk olie/eddikesæt, der passer perfekt til vinterens og julens råvarer og favoritretter. Den søde eddike med den smukke farve kan endda bruges i drinks og desserter. Dejlig gave til den ægte gourmand.

Pris kr. 279,-

 

5. ØKOLOGISK OLIVENOLIE OG BALSAMICO 

Skønt økologisk sæt med mild og cremet Grand Cru olivenolie og klassisk balsamico – perfekt til vinterens råvarer og sæsonens retter. Ekstra jomfru olivenolien er produceret af en af vores dygtigste økologiske olivengårde Corchero Montero i Extremadura og presset af oliven af den lokale sort Manzanilla Cacereña. Dertil lækker økologisk balsamico, naturligvis produceret i Modena efter alle kunstens regler. Perfekt gaveæske til værtsparret eller feinschmeckeren.

Pris kr. 229,-

 

6. VINTERTRIO – SOLSKIN PÅ FLASKE

Gourmet gaveæske vores populære citronolie, basilikumolie og årets skønne limited edition eddike med skovbær. Tre dejlige smagsgivere, der kan kombineres på alle vinterens salater med kål, bælgfrugter og rodfrugter, på fisk og grøntsager. Den nemmeste velsmag til vinterkøkkenet i smuk gaveæske.

Pris kr. 279,-

7. MAGISK TRIO GAVEÆSKE – UDSØGT LUKSUS

Den perfekte gaveæske til den stilbevidste. Den magiske trio består af en lækker græsagtig olivenolie fra den prisvindende producent Sabino Leone, den meget populære hvide trøffeolie og en sublim balsamico med vild Madagascarpeber. Et par dråber af hver er alt, hvad der behøves for at tilføje udsøgt luksus til madlavningen. Perfekt til den festlige jule- og nytårssæson – nemt og stærkt vanedannende!

Pris kr. 349,-

 

8. MIDDELHAVETS DELIKATESSER I TRÆÆSKE

Elegant gourmet gave med klassiske Middelhavsdelikatesser af højeste kvalitet og produceret 100% økologisk. Siciliansk Grand Cru olivenolie, italiensk olivenolie presset med grønne citroner, sort oliven spread af de skønne Tanches-oliven fra Baronnies og bruschetta krydderiblanding. Smukt indpakket i trææske med skydelåg og silketryk, som er oplagt at gemme og bruge til fin opbevaring. En kompromisløs luksusgave på alle niveauer: både udvalg, smag, produktionsmetoder og indpakning er eksklusiv og en udsøgt fornøjelse for både giveren og modtageren. 

Pris kr. 449,-

  

9. 'SMAGEN AF ITALIEN' GAVEÆSKE

 

I over 20 år har disse fire produkter været bestsellere! Vores klassiske italienske olivenolie, basilikumolivenolie, lagrede premium balsamico og kryddersalt er blevet essentielle ingredienser i vores stamkunders køkkener. Den dejligste julegave både til O&Co-kendere og madglade modtagere, der skal overraskes med de bedste ikoniske Middelhavsprodukter, der smager af Italien.

Pris kr. 499,-

 

10. O&COs 5 FAVORITTER

 

Smuk gaveæske med silkebånd med 5 af vores absolutte favoritter i små, fine glasflasker. I flaskerne finder du vores citronolie, basilikumolie og vores eksklusive sorte trøffelolie. Der er også en lækker lagret balsamico fra Modena og vores populære eddike med pink grape. En skøn luksus gave med de bedste smagsgivere til madlavningen. Glasflaskerne kan bruges igen og igen og er fx perfekte til at opbevare og servere vinaigrette.

Pris kr. 379,-

 

11. GAVEÆSKE MED 4 SMÅ SØDE & SALTE DELIKATESSER

Giv din yndlingskok, det søde værtspar eller en madglad med hang til tapas eller søde øjeblikke den fineste gaveæske med 4 små lækre smagsoplevelser.

4 små lækre søde delikatesser fra Oliviers & Co i smuk julegaveæske: klassisk siciliansk pistaciecreme, luksuschokoladecremen Cioccolato di Modica fra Ragusa, fransk figen og melonmarmelade og siciliansk orangemarmelade af solmodne appelsiner. Perfekt til luksus morgenbordet, tapas eller til det delikate ostebord. En dejlig forkælelsesgave, der vil glæde alle med en sød tand.

Pris kr. 139,-

4 små lækre salte delikatesser fra Oliviers & Co i smuk julegaveæske: to slags provençalske tapenader på sorte og grønne oliven og to klassiske middelhavskrydderiblandinger, den italienske økologiske bruschetta krydderiblanding og den mellemøstlige populære zaatar. Perfekt til luksus tapas eller til det delikate ostebord. En dejlig forkælelsesgave, der vil glæde alle tapas-elskere.

Pris kr. 139,-

12. EKSKLUSIV JULECHUTNEY TRIO

Eksklusiv julechutney trio

Tre lækre julechutneys/confit fra Oliviers & Co i smuk julegaveæske – perfekt til julens skønne selskaber, de gode oste, luksus tapas og julefrokoster. Specielt gode til fåre- og gedeost og foie gras! 3 dejlige smagsoplevelser i fin æske. Ideel gave til værtsparret.

 Pris kr. 169,-

 

Dette var blot et lille udpluk af vores skønne gaver. Se flere gaveideer her

____________________________________________________

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Få gourmet inspiration og tilbud 2-3 gange om måneden

____________________________________________________

O&CO nyheder