4 gode juleopskrifter
Det er overraskende nemt at tilføre din hjemmelavede rødkål, gravad laks, appelsinsalaten og den sprøde and et gourmet-twist.
Giv julens retter lidt ekstra kærlighed, der med garanti vil overraske og imponere ved det hyggelige julebord.
Her har vi samlet vores bedste tricks i 4 juleopskrifter, der hæver de elskede klassikere til nye højder.
Hjemmelavet rødkål med citronolie og bæreddike
Rødkålen er et must på julebordet, og vi har fået den bedste opskrift fra en af vores gode stamkunder, Pia, der tilbereder den klassiske rødkål med lækker citronolie og hindbæreddike.
Find opskriften på hjemmelavet rødkål her
Salat med appelsiner, raddichio og granatæble
Sæsonens appelsiner og julesalat er det perfekte sprøde indslag på julebordet. Salaten er helt enkel. Det er den lækre dressing, der overrasker og gør hele forskellen i denne nemme opskrift: grøn citronolie, hindbæreddike, balsamico gusto intenso og lidt tapenade med figen. Har du endnu ikke prøvet at røre tapenade i din dressing, har du en fantastisk smagsoplevelse til gode!
Find opskriften på appelsinsalaten her
Rosa gravad laks med sauce grenade
Den skønne nordiske tradition for gravad laks får et lækkert rosa twist med denne opskrift med granatæble og rødbede. Vores granatæbleeddike og grøn citronolie giver den dejlige fede laks et perfekt sødt og syrligt modspil. Gravad laks skal startes 2 dage før – men det er så nemt og resultatet så imponerende som forret, på frokostbordet eller en flot buffet.
Find opskriften på rosa gravad laks her
Salat med lynstegt andebryst
Giv anden et fransk twist med denne opskrift med røget andebryst – den perfekte kombination af røget vildt, friske pærer, pære/Moscato-chutney og valnødder med sprød salat og vinaigrette. Smuk og elegant på et veldækket frokostbord i godt selskab.
Find opskriften på salat med lynstegt and her
Få også 5 favorit-opskrifter til julens desserter her