Fladbrød med hummus, halloumi & granatæble

Disse fladbrød er et fantastisk bud på nem og hurtig aftensmad med masser af velsmag fra Ditte Ingemann. De kan også bruges som forret eller laves som en sandwich og tages med i madpakken. 

Opskriften kan varieres i det uendelige med forskellige grøntsager og krydderurter. Prøv fx at dryppe lidt af vores mynteolie og granatæbleeddike henover den stegte halloumi.

Italiensk olivenolie med mynte fra Oliviers & Co

Server evt. sammen med en portion falafler eller en lækker salat. 

Opskriften er et uddrag fra Ditte Ingemanns kogebog Solo med opskrifter til den lille husholdning – køb kogebogen her

Kogebog Solo af Ditte Ingemann hos Oliviers & Co

 

DET SKAL DU BRUGE TIL 1 PERSON

100 g halloumi
Olivenolie til stegning, fx en klassisk ekstra jomfru olivenolie
1/2 avocado
1/2 granatæble
Mynte og/eller koriander
1 stort pitabrød eller tyrkisk fladbrød
4 spsk hummus
1 tsk sesamfrø
1 tsk tørrede chiliflager 

Foto: Ditte Ingemann

SÅDAN GØR DU

Skær halloumien i tynde skiver, og steg dem sprøde og gyldne i olivenolie på en pande på begge sider. 

Skær avocadoen i skiver, fjern kernerne fra granatæblet, og hak urterne fint. 

Lun pita- eller fladbrødet, og smør det med hummus. Top med avocado, granatæblekerner, stegt halloumi og urter. 

Drys til sidst med sesam og chili. Kan serveres sammen med oliven eller toppes med syltede rødløg.

Voilá :)

Flere opskrifter til den lille husholdning af Ditte Ingemann:

Auberginefad med sprød rasp og mozzarella
Små fiskepakker en papillotte
Shakshuka med kikærter, æg og feta

Læs mere om Ditte Ingemann her

____________________________________________________

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV 

Få gourmet inspiration og tilbud 2-3 gange om måneden
____________________________________________________

O&CO nyheder