Fladbrød med hummus, halloumi & granatæble
Disse fladbrød er et fantastisk bud på nem og hurtig aftensmad med masser af velsmag fra Ditte Ingemann. De kan også bruges som forret eller laves som en sandwich og tages med i madpakken.
Opskriften kan varieres i det uendelige med forskellige grøntsager og krydderurter. Prøv fx at dryppe lidt af vores mynteolie og granatæbleeddike henover den stegte halloumi.
Server evt. sammen med en portion falafler eller en lækker salat.
Antal 1 person
|
Arbejdstid 15 min
|
Tid i alt 15 min
|
Ingredienser
100 g halloumi
Olivenolie til stegning, fx en klassisk ekstra jomfru olivenolie
1/2 avocado
1/2 granatæble
Mynte og/eller koriander
1 stort pitabrød eller tyrkisk fladbrød
4 spsk hummus
1 tsk sesamfrø
1 tsk tørrede chiliflager
Sådan gør du
Skær halloumien i tynde skiver, og steg dem sprøde og gyldne i olivenolie på en pande på begge sider.
Skær avocadoen i skiver, fjern kernerne fra granatæblet, og hak urterne fint.
Lun pita- eller fladbrødet, og smør det med hummus. Top med avocado, granatæblekerner, stegt halloumi og urter.
Drys til sidst med sesam og chili. Kan serveres sammen med oliven eller toppes med syltede rødløg.
Voilá :)
Flere opskrifter til den lille husholdning af Ditte Ingemann:
Auberginefad med sprød rasp og mozzarella
Små fiskepakker en papillotte
Shakshuka med kikærter, æg og feta
Læs mere om Ditte Ingemann her