Crostini med cremet gedeost, grøn citronolie, pærer, vanilje og timian

Her får du vores nemme opskrift på lækre sprøde crostini med frisk gedeost, grøn citronolie, pærer, vaniljeekstrakt og timian. Et stort hit til en lækker antipasti, til tapas eller bare som snack anytime :)

Hvis du ikke er til gedeost, kan du sagtens bruge en cremet smøreost naturel også.

DET SKAL DU BRUGE TIL 4 personer

200 g frisk, cremet gedeost
4 sk brød, gerne daggammelt
1 pære (4-8 tynde skiver)
2 spsk grøn citronolivenolie
1 tsk vaniljeekstrakt
6-8 små timian kviste
Lidt havsalt

 Opskrift på crostini med gedeost, citronolie, pærer og vanilje

SÅDAN GØR DU

Kom brødskiverne i brødristeren eller i ovnen og grill dem til de er dejligt sprøde og har taget let farve.

Rør gedeosten og citronolien sammen i en skål.

Smør godt med citronolie-gedeost på hver skive brød.

Top med 1-2 skive pærer, lidt vaniljeekstrakt, en timiankvist og en smule havsalt.  

Et voila! Klar til servering.

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV
Få gourmet inspiration og tilbud 2-3 gange om måneden
Ja tak til at modtage nyhedsbrev fra OLIVIERS & CO

O&CO nyheder