Crostini med cremet gedeost, grøn citronolie, pærer, vanilje og timian
Her får du vores nemme opskrift på lækre sprøde crostini med frisk gedeost, grøn citronolie, pærer, vaniljeekstrakt og timian. Et stort hit til en lækker antipasti, til tapas eller bare som snack anytime :)
Hvis du ikke er til gedeost, kan du sagtens bruge en cremet smøreost naturel i stedet.
Antal 4 personer
|
Arbejdstid 10 min | Tid i alt 10 min |
INGREDIENSER
200 g frisk, cremet gedeost
4 sk brød, gerne daggammelt
1 pære (4-8 tynde skiver)
2 spsk grøn citronolivenolie
1 tsk vaniljeekstrakt
6-8 små timian kviste
Lidt havsalt
SÅDAN GØR DU
Kom brødskiverne i brødristeren eller i ovnen og grill dem til de er dejligt sprøde og har taget let farve.
Rør gedeosten og citronolien sammen i en skål.
Smør godt med citronolie-gedeost på hver skive brød.
Top med 1-2 skive pærer, lidt vaniljeekstrakt, en timiankvist og en smule havsalt.
Et voila! Klar til servering.