3 nemme solskinsopskrifter

De lyse morgener og aftener er her! Hurra :)

Blomster og træer springer mere og mere ud hver dag, og skønne danske grøntsager begynder at komme i sæson. Asparges-sæsonen venter vi altid på med total madglæde. Og tanken om en bid af en solmoden tomat får tænderne til at løbe i vand. Koldskålen kan vi spise året rundt, men den smager bare bedst under en blå og solfyldt himmel.

Vi har samlet 3 af vores favoritopskrifter, der hylder foråret og solen, til dig! De er virkelig nemme at lave og de smager fabelagtigt :) 

1. Grillede asparges med parmesan & græsagtig olivenolie

Grillet-asparges-med-parmesan-og-græsagtig-olivenolie-oliviersogco.dk

 

En delikat og nem forårsbebuder! Nyd de grillede grønne asparges toppet med parmesan, nødder og en god græsagtig olivenolie. Bon appétit.

2. Nem caprese salat med tomat og mozzarella

caprese-salat-med-graesagtig-olivenolie-oliviersogco.dk

En ægte klassiker fra Italiens sydvestlige kyst, der smager af solskin og ferie. Med solmodne tomater, frisk basilikum, cremet mozzarella og skøn, græsagtig olivenolie. Buon appetito. 

3. Verdens bedste koldskål

Verdens-bedste-koldskaal-oliviersogco.dk

Verdens bedste koldskål, som du bare må prøve. Opskriften er fra fantastisk dygtige Marie Havnø Frank – en af vores absolutte yndlings dessertkokke. Hendes instagram feed vil helt sikkert få dine tænder til at løbe i vand og få trangen til smukke desserter til at stige eksponentielt med hvert billede. 

____________________________________________________

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Få gourmet inspiration og tilbud 1-2 gange om måneden

Ja tak til at modtage nyhedsbrev fra OLIVIERS & CO
____________________________________________________