7 geniale gourmet mandelgaver

Mandelgaver fra Oliviers & Co

Mandelgaven skal traditionen tro være spiselig. Her får du inspiration til syv spændende gourmet mandelgaver, der vil glæde og overraske.

Den intense jagt på mandlen i risalamanden er et af de store højdepunkter juleaften. Minder om bedstefar, der lige snyder mandlen i en lille hånd. Om store grin, når den heldige afslører den glatte hele smuttede mandel mellem tænderne eller gemt hemmeligt i servietten.

God jagt og glædelig jul!

1. O&COs ikoniske klassikere

O&COs ikoniske klassikere i gaveæske, gourmet fra Oliviers & Co 

Smuk gaveæske med de fire mest elskede produkter fra Oliviers & Co. I over 25 år har disse produkter været vores absolutte bestsellere med en fast plads på køkkenhylden hos mange af vores stamkunder.

La Classique ekstra jomfru olivenolie, basilikumolivenolie, lagret premium figenbalsamico og grøn kryddersalt i fin gaveæske. Dejlig mandelgave både til O&Co-kendere og madglade modtagere, der skal overraskes med de bedste ikoniske Middelhavsprodukter.

Pris 319,- (limited edition)

2. Fantastisk olivenolie i smuk juleflaske

Limited edition jule olivenolie i smuk flaske fra Oliviers & Co

En god olivenolie er en fantastisk luksus, der bringer velsmag og minder om Middelhavet ind i køkkenet.

Årets udsøgte Grand Cru juleolie er perfekt til at dyppe nybagt brød i, hvis du skal drømme dig lidt til Italien. Og så kommer den i den smukkeste flaske, der uden tvivl vil sprede magi på bordet. Den er virkelig værd at gå på jagt efter mandlen for, og den vil vække glæde længe efter juleaften. 

Pris 299,- (limited edition)

3. Fire søde forkælelser i elegant gaveæske

4 søde mini forkælelser i gaveæske fra Oliviers & Co

Vores 4 lækre søde miniforkælelser i en elegant julegaveæske er den perfekte søde mandelgave, der vil glæde store og små. Den heldige mandelgavevinder får klassisk siciliansk pistaciecreme, vild lavendelhonning, fransk marmelade med solmodne figner og melon og lækker lemon curd i små fine glas.

De søde spreads er perfekte som topping til ostebord, pandekager, vafler, morgenbordet eller bare på lækkert ristet brød. Haps!  

Pris 139,-

4. Sublim ægte IGP balsamico

god balsamico lagret oliviers

En rigtig lækker balsamico kan transformere et køkken. Få dråber af vores eksklusive balsamico intenso fra Modena er fantastisk på alt fra julens salater til desserter.

Balsamicoen er luksus-topping til gode oste, fx et godt stykke parmesan, kage, supper, pasta og meget mere. Dette er mandelgaven, som alle vil elske at vinde. 

Pris 299,- for 250 ml

5. En helt særlig sød gave

Denne søde gave er noget ganske særligt og helt sikkert mere spændende end en marcipangris! Fantastisk hasselnødde- og chokoladecreme i en lys eller mørk udgave skabt af de bedste italienske Piemonte hasselnødder.

Ideel til ristet brød, brioche, croissanter, boller, pandekager og i bagværk. En lækker forkælelse som vil glæde alle med en sød tand.

Pris 69,-

6. Vinterens bedste smagsgivere

Vintertrio gaveæske med olivenolier og gourmet eddike fra Oliviers & Co

Gourmet gaveæske med to populære olivenolier, én presset med friske citroner og én med basilikum og årets limited edition æbleeddike med et strejf af kardemomme, der er skabt til vinterens råvarer.

Vintertrioen er nem at bruge på alt lige fra salater, kål og fisk til frugt, yoghurt, is, kage og drinks! En skøn gourmet mandelgave.

Pris 299,-

7. Noget at glæde sig til – gourmet gavekortet

Gourmet gavekort oliviers og co olivenolie

Er man den heldige, der finder mandlen, vil et gavekort til selvforkælelse uden tvivl gøre godt.

Gavekortet kan både bruges i vores butikker og på hjemmesiden til for eksempel en af verdens bedste olivenolier, en lækker balsamico, lækre sager til nytårsaften eller trøffelforkælelse, lækre chokolader, gourmet kiks, franske sæber og håndlavet keramik. 

Bestil et gourmet gavekort her