Fiske rillette af torsk eller kulmule med passionsfrugt

Med denne opskrift kan du nemt lave din egen fiske rillette af hvid fisk, fx torsk eller kulmule. Det smager skønt og tager ikke mange minutter at tilberede, og rilletten kan laves i god tid og sættes på køl, indtil du skal servere den.
Vi smager den milde fisk til med passionsfrugt og forstærker smagsnoterne med vores gourmet eddike med passionsfrugt og vild, fransk timian. Kombinationen er fantastisk!
Server din fiske rillette som en lækker forret eller et smukt indslag på frokostbordet.
Protip! Spørg din lokale fiskemand, hvad der er i sæson. Torsk og kulmule er super delikate i denne opskrift, men andre milde hvide fisk kan også sagtens bruges.
Antal 4 personer
|
Arbejdstid 15 min | Tid i alt 40 min |
Ingredienser
Hos Oliviers & Co
1 spsk eddike med passionsfrugt og timian
Juleolivenolie
Havsalt
Peber mix
På markedet
300 g renset torsk- eller kulmule
125 g flødeost naturel
2 skalotteløg
1 håndfuld koriander, hakket
2 tsk friskrevet ingefær
1 passionsfrugt

Sådan gør du
Forvarm ovnen til 160°C. Krydr fisken med salt og peber, dryp let med olivenolie, bag derefter i 15 minutter eller til fisken er lige netop mør og deler sig i bløde flager. Lad fisken køle af.
Bland hakket skalotteløg, hakket koriander, revet ingefær, passionsfrugteddike og flødeost i en skål.
Tilsæt den afkølede fisk, passionsfrugtens frugtkød og en smule olivenolie, og mos derefter det hele sammen med en gaffel. Smag til med lidt havsalt og friskkværnet peber.
Køl ned i køleskabet og server med lidt godt ristet brød.
Bon appétit!
