Samosa med tun, All Arrabbiata tomatsauce og friskost med urter

Her får du opskriften på skønne, sprøde samosaer med lækkert fyld af tun, krydret All Arrabbiata tomatsauce og friskost. Fyldet smages til med timianolivenolie, som fremhæver de dejlige krydderurter og klæder både ost og tun fantastisk godt.
Antal 4 personer
|
Arbejdstid 20 min | Tid i alt 25 min |
Ingredienser
Hos Oliviers&Co
2 spsk All Arrabbiata tomatsauce
5 spsk timianolivenolie
På markedet
200 g tun på dåse (drænet vægt), fx fra vores udvalg af bæredygtigt fanget tun fra Grøndals
1 skalotteløg
100 g friskost med krydderurter
8 plader filodej
1 æggeblomme
Frisk hakket persille
Havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du
Smuldr tunen i en skål. Tilsæt friskosten med krydderurter, 2 spsk All Arrabbiata-sauce, hakket persille, havsalt, friskkværnet peber og 3 spsk timianolie. Bland alt sammen.
Skær dejpladerne i halve. Tilsæt fyldet og fold til en trekantet samosa. Før du lukker, pensles hver samosa med æggeblomme for at sikre, at dejen er godt lukket.
Steg på begge sider i den resterende timianolie på mediumvarme på en pande, indtil samosaerne er gyldenbrune.
Bon appétit!
Tip! Du kan bruge den restende All Arrabbiata tomatsauce i vores opskrift på pasta all arrabbiata, som du finder her