Reje og avokado ceviche
En lækker reje ceviche er nem at lave med marinade af limesaft, olivenolie med grønne citroner og mangoeddike. Skøn som forret serveret i mindre portioner eller som et måltid i sig selv. Server evt. med lidt ristet surdejsbrød.
Antal 4-6 personer
|
Arbejdstid 20 min | Tid i alt 20 min |
Ingredienser
24 store pillede rejer
5 limefrugter, pressede
5 spsk O&CO Grøn Citronolie
3 spsk O&CO Hvidvinseddike med mango
2 modne, men stadig faste avocadoer
2 tsk O&CO Piment d'Espelette
1 tsk O&CO Salt fra Camargue
SÅDAN GØR DU
Det er så nemt! Mariner rejerne i limesaften, grøn citronolie og mangoeddike i en stor skål i cirka 10 minutter.
Tag rejerne op af marinaden og gem marinaden. Steg rejerne i en non-stick pande i 2 minutter, eller indtil de begynder at tage lidt farve, men stadig er bløde og møre. Læg rejerne tilbage i marinaden.
Skræl og skær avokadoen i skiver og vend den forsigtigt i rejerne.
Anret rejer og avokado med et drys Piment d'Espelette og Salt fra Camargue.
Nyd velsmagen og bon appétit!
Prøv også vores opskrift på speljæg med grøn tapenade, tomater og piment d'espelette
Læs historien om Piment d'Espelette – smagen af det franske Baskerland her