Reje og avokado ceviche
En lækker reje ceviche er nem at lave med marinade af limesaft, olivenolie med basilikum og ananaseddike. Skøn som forret serveret i mindre portioner eller som et måltid i sig selv. Server evt. med lidt ristet surdejsbrød.
TID: ca. 20 min.
DET SKAL DU BRUGE TIL 4-6 PERS
24 store pillede rejer
5 limefrugter, pressede
5 spsk. O&CO Grøn Citronolie
3 spsk. O&CO Hvidvinseddike med mango
2 modne, men stadig faste avocadoer
2 tsk. O&CO Piment d'Espelette
1 tsk. O&CO Salt fra Camargue
SÅDAN GØR DU
Det er så nemt! Mariner rejerne i limesaften, O&CO basilikumolie og O&CO hvidvinseddike i en stor skål i cirka 10 minutter.
Tag rejerne op af marinaden og gem marinaden. Steg rejerne i en non-stick pande i 2 minutter, eller indtil de begynder at tage lidt farve, men stadig er bløde og møre. Læg rejerne tilbage i marinaden.
Skræl og skær avokadoen i skiver og vend den forsigtigt i rejerne.
Anret rejer og avokado med et drys O&CO Piment d'Espelette og O&CO Salt fra Camargue.
Nyd velsmagen og bon appétit!
SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV
Få gourmet inspiration og tilbud 1-2 gange om måneden