Reje og avokado ceviche

En lækker reje ceviche er nem at lave med marinade af limesaft, olivenolie med grønne citroner og mangoeddike. Skøn som forret serveret i mindre portioner eller som et måltid i sig selv. Server evt. med lidt ristet surdejsbrød.

Antal 4-6 personer
Arbejdstid 20 min Tid i alt 20 min

Ingredienser

24 store pillede rejer 
5 limefrugter, pressede
5 spsk O&CO Grøn Citronolie
3 spsk O&CO Hvidvinseddike med mango
2 modne, men stadig faste avocadoer
2 tsk O&CO Piment d'Espelette
1 tsk O&CO Salt fra Camargue

Reje og avokado ceviche, O&CO opskrift

SÅDAN GØR DU

Det er så nemt! Mariner rejerne i limesaften, grøn citronolie og mangoeddike i en stor skål i cirka 10 minutter.

Tag rejerne op af marinaden og gem marinaden. Steg rejerne i en non-stick pande i 2 minutter, eller indtil de begynder at tage lidt farve, men stadig er bløde og møre. Læg rejerne tilbage i marinaden.

Skræl og skær avokadoen i skiver og vend den forsigtigt i rejerne.

Anret rejer og avokado med et drys Piment d'Espelette og Salt fra Camargue.

Nyd velsmagen og bon appétit!

Prøv også vores opskrift på speljæg med grøn tapenade, tomater og piment d'espelette

Læs historien om Piment d'Espelette – smagen af det franske Baskerland her