Reje ceviche med mango
Prøv en supernem rejeopskrift, der tager smagsløgene med på en lille rejse. Kombinationen af mango, intens ingefæreddike, og olivenolie presset med grønne citroner er genial sammen med de friske rejer. Skøn som forret.
Antal 3 personer
|
Arbejdstid 15 min | Tid i alt 1 time 15 min |
Ingredienser
Fra Oliviers & Co
Olivenolie med grøn citron
Ingefær eddike
Fra markedet
12 rejer, pillede
150 g mango i tern
½ tsk revet limeskal (økologisk, usprøjtet)
Koriander, finthakket
Friskkværnet peber
Havsalt i flager
Sådan gør du
Skær rejerne i små stykker ca 1 cm brede. Kom rejerne i en skål sammen med mangoen i tern og den finthakkede koriander.
Tilsæt olivenolie med grøn citron, ingefæreddike og revet limeskal. Bland alle ingredienserne godt.
Lad afkøle tildækket i køleskab i mindst 1 time.
Arranger cevichen på tallerkener med en rund udstiksform på 8 cm i diameter. Afslut med et par dråber ingefæreddike, lidt friskkværnet peber og havsalt.
Servér straks, evt. med et godt surdejsbrød til.
Voilà og bon appétit!
Vild med ceviche? Prøv opskriften på ceviche med radiser og passionsfrugt