Reje ceviche med mango

Opskrift på reje ceviche med mango, ingefæreddike og grøn citronolivenolie fra Oliviers & Co

Prøv en supernem rejeopskrift, der tager smagsløgene med på en lille rejse. Kombinationen af mango, intens ingefæreddike, og olivenolie presset med grønne citroner er genial sammen med de friske rejer. Skøn som forret.

Antal 3 personer
Arbejdstid 15 min Tid i alt 1 time 15 min

Ingredienser

Fra Oliviers & Co
Olivenolie med grøn citron
Ingefær eddike

Fra markedet
12 rejer, pillede
150 g mango i tern
½ tsk revet limeskal (økologisk, usprøjtet)
Koriander, finthakket
Friskkværnet peber
Havsalt i flager

Rejeceviche med mango, opskrift fra Oliviers & Co

Sådan gør du

Skær rejerne i små stykker ca 1 cm brede. Kom rejerne i en skål sammen med mangoen i tern og den finthakkede koriander.

Tilsæt olivenolie med grøn citron, ingefæreddike og revet limeskal. Bland alle ingredienserne godt.

Lad afkøle tildækket i køleskab i mindst 1 time.

Arranger cevichen på tallerkener med en rund udstiksform på 8 cm i diameter. Afslut med et par dråber ingefæreddike, lidt friskkværnet peber og havsalt. 

Servér straks, evt. med et godt surdejsbrød til.

Voilà og bon appétit!

 

Vild med ceviche? Prøv opskriften på ceviche med radiser og passionsfrugt