Østers pairing guide: de bedste olivenolier og eddiker til dine østers
I samarbejde med vores gode madvenner fra HAV i TorvehallerneKBH har vores stadechef Lara lavet forslag til, hvordan du skal servere dine østers til nytår. Vi har åbent hver dag frem til nytår på både Gammel Kongevej og i TorvehallerneKBH.
Foto: Silke Bringstrup
Gillardeau østers:
Til de klassiske Gillardeau østers anbefaler vi vores limited edition Champagne eddike, eventuelt i selskab med vores økologiske franske olivenolie, der er koldrøget.
Josephine østers:
Til de elegante Josephine østers anbefaler vi hindbæreddike, eventuelt i selskab med vores populære sicilianske citronolie.
Venø / Rømø østers
Til de danske stjerneøsters fra Venø Seafood anbefaler vi den populære pink grape eddike, eventuelt i selskab med den geniale ekstra jomfru olivenolie Finca Cortijo.
Boudeuse østers
Boudeuse østers topper vi gerne med den franske eddike med pink hvidløg fra Lautrec.