Dumplings med svampe i krydret suppe

Der er intet, der varmer så dejligt som en skål dampende og lækker suppe. Her får du vores nemme opskrift på en virkelig lækker og let krydret suppe med svampe-dumplings, der giver ekstra varme fra den berømmede madagascarpeber. Så kan de kolde dage bare komme :-)

Opskriften er skabt med vores balsamico med madagascarpeber og dette års juleolivenolie og juleeddike med appelsin & kanelblomst som smagsgivere. Juleolien og eddiken fås både enkeltvis og i et fint jule duo sæt, som du kan finde her (dog kun i begrænset antal).

Protip 👩🏻‍🍳 👨🏻‍🍳  Suppen er et lækkert eksempel på, hvordan du nemt kan lave velsmagende hjemmelavet suppe med god olivenolie, eddike/balsamico og kan bruges som inspiration til at smagsgive mange andre bouillon-supper.

 

DET SKAL DU BRUGE TIL 4 PERS.

1 tsk appelsin/kanelblomsteddike
2 spsk balsamico med madagascarpeber
Juleolivenolie
16 stk dumpling wrappers (fås i din lokale asiatiske butik og i mange velassorterede supermarkeder)
200 g svampe, fx østershatte, hakkede 
2 stk forårsløg, skåret i julienne
1 L grøntsags- eller hønsebouillon
Friskkværnet peber

 

Dumplings med svampe i krydret suppe, O&Co opskrift

SÅDAN GØR DU

Steg svampene på en varm pande i lidt olivenolie og 2 spsk balsamico med madagascarpeber, til væden fra svampene er fordampet, og balsamicoen er let karamelliseret.

Fugt kanterne på den første dumpling wrapper, læg 1 spsk svampe på den ene halvdel af dejen. Top med et par strimler forårsløg, og fold den anden halvdel over, så dejen formes som en halvmåne. Pres kanterne sammen, så fyldet holdes på plads. Gentag med de resterende 15 dumpling wrappers.

Damp eller kog dine dumplings i ca 6 min, og giv bouillonen et opkog til den er helt varm.

Bland 2 spsk juleolivenolie med 1 spsk appelsin/kanelblomsteddike i en lille skål og stil til side.

Når du er klar til at servere: Hæld den dampende varme bouillon i fire skåle og fordel fire dumplings i hver skål. Top med olie/eddikedressingen og lidt friskkværnet peber.

Bon appétit!

 

Prøv også vores opskrift på cremet blomkålssuppe med grillede skalotteløg, balsamico og trøffel 

 

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV
Få gourmet inspiration og tilbud 2-3 gange om måneden
Ja tak til at modtage nyhedsbrev fra OLIVIERS & CO

O&CO nyheder