Butterdejs stænger med trøffelcreme og parmesan
Butterdejs stænger med lækkert fyld er en nem luksus-snack, og så er ingredienserne nemme at have på lager, så du hurtigt kan trylle en skøn aperitif frem til hyggeligt gæstebud. Vi fylder dem med to slags trøffelcreme og parmesan.
Nyd butterdejs stængerne til et godt glas inden middagen.
Antal 6 personer |
Arbejdstid |
Tid i alt |
Ingredienser
Hos Oliviers & Co
1 glas Karl Johan svampe- og trøffelcreme
1 glas spread med sorte oliven og sommertrøffel
På markedet
Butterdejsplader
3 spsk revet parmesan ost
2 æggeblommer
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 190 grader – læg bagepapir på 2 bageplader.
Rul en butterdejsplade ud med en kagerulle. Fordel 3-4 spsk svampe- og trøffelcreme over halvdelen af dejen – lad en lille kant hele veje være uden creme. Drys lidt revet parmesan og fold den anden halvdel over cremen og tryk kanten sammen. Skær i 2 cm strimler og sno dem.
Fortsæt med flere butterdejsplader og begge slags trøffelcreme og læg dem på bagepladerne. Pensl med æggeblommer og bag dem i ca 15 min eller til de er gyldenbrune og sprøde.
Servér til et godt glas.
Bon appétit!
Prøv også vores opskrift på crispy parmesan snacks med comté og chutney