Crispy parmesan snacks med comté og chutney
Det er ingen hemmelighed, at vi elsker ost! Disse super lækre og delikate snacks er en uovertruffen kombination af sprød parmesanost, fine skiver comté og en fantastisk rødløgschutney. Smukke at servere, meget nemmere at lave end man skulle tro og perfekt til et godt glas vin!
Vi elsker at servere dem til antipasti og til Dronningens nytårtale.
Antal 4 personer
|
Arbejdstid 10 min | Tid i alt 25 min |
Ingredienser
Fra Oliviers & Co
Rødløgschutney med Barbera d'Alba
Olivenolie, gerne en italiensk græsagtig olivenolie
Friskkværnet peber, fx vores pebermix
Fra markedet
80 g parmesan, groft revet
50 g comté-ost, skåret i fine skiver
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 175°C varmluft.
Fordel parmesanosten i små toppe, ca. 1 god spiseskes størrelse på en bageplade med bagepapir. Spred osten lidt ud, så den kan smelte til ca. 6 cm diameter per snack. Bag parmesansnacksene i 5-10 min til de bliver let gyldne (ovne er forskellige, så hold godt øje).
Tag dem ud af ovnen, pil dem forsigtigt af bagepapiret og læg dem straks på en kagerulle, så de får en buet form. Sæt dem til side og lad dem afkøle.
Anret hver parmesansnack med en tsk rødløgschutney og comtéskiver, top med et par dråber olivenolie og lidt peber.
Serveres i godt selskab.
Bon appétit!
Prøv også vores opskrift på sprøde bruschetta med pecorino, chutney og figenbalsamico