Sprød bruschetta med pecorino, chutney og figenbalsamico
![Sprød bruschetta med pecorino, chutney og figenbalsamico, opskrift fra Oliviers & Co](https://cdn.shopify.com/s/files/1/0093/3815/9204/files/banner-opskrift-bruschetta-pecorino-chutney-figenbalsamico-oliviersogco_600x600.webp?v=1684740721)
Vores bruschetta med revet pecorino, chutney og figenbalsamico er den perfekte forret eller snack, der bringer varme til bordet og smil på læberne hver gang vi serverer den. Voilà :)
Antal 4 personer
|
Arbejdstid 10 min | Tid i alt 15 min |
Ingredienser
Fra Oliviers & Co
4 spsk figenchutney med Barolo eller rødløgschutney med Barbera D'Alba
1 spsk balsamico, fx lagret figenbalsamico fra Modena
Olivenolie, fx citronolie
Fra markedet
4 skiver surdejsbrød, gerne daggammelt
150 g Pecorino eller anden lækker hård fåre- eller gedeost, revet
Flagesalt og peber
Sådan gør du
Grill skiverne af surdejsbrød på en rist i ovnen ved 170 grader varmluft til de er gyldensprøde.
Tag brødskiverne ud af ovnen og lad dem køle ganske kort tid på risten, mens ovnen kører videre.
Smør 1 spsk chutney på hver brødskive og fordel godt med revet Pecorino ost over. Sæt skiverne tilbage i ovnen i et par minutter til osten er smeltet uden at løbe.
Tag skiverne ud af ovnen og top med lidt god olivenolie, figenbalsamico og flagesalt/peber. Serveres straks, gerne med et køligt glas på siden.
Bon appétit 👩🏻🍳 👨🏻🍳
Prøv også vores opskrift på supergrønne bruschetta med squash, mozzarella og hjemmelavet pesto