Sprød bruschetta med pecorino, chutney og figenbalsamico

Sprød bruschetta med pecorino, chutney og figenbalsamico, opskrift fra Oliviers & Co

Vores bruschetta med revet pecorino, figenchutney og figenbalsamico er den perfekte forret eller snack, der bringer varme til bordet og smil på læberne hver gang vi serverer den. Voilà :)

Antal 4 personer
Arbejdstid 10 min Tid i alt 15 min

Ingredienser

Fra Oliviers & Co
4 spsk figenchutney med Barolo eller rødløgschutney med Barbera D'Alba
1 spsk balsamico, fx lagret figenbalsamico fra Modena
Olivenolie, fx citronolie

Fra markedet
4 skiver surdejsbrød, gerne daggammelt
150 g Pecorino eller anden lækker hård fåre- eller gedeost, revet
Flagesalt og peber

Sprød bruschetta med pecorino, chutney og figenbalsamico, O&CO opskrift

Sådan gør du

Grill skiverne af surdejsbrød på en rist i ovnen ved 170 grader varmluft til de er gyldensprøde.

Tag brødskiverne ud af ovnen og lad dem køle ganske kort tid på risten, mens ovnen kører videre.

Smør 1 spsk chutney på hver brødskive og fordel godt med revet Pecorino ost over. Sæt skiverne tilbage i ovnen i et par minutter til osten er smeltet uden at løbe.

Tag skiverne ud af ovnen og top med lidt god olivenolie, figenbalsamico og flagesalt/peber. Serveres straks, gerne med et køligt glas på siden.

Bon appétit 👩🏻‍🍳 👨🏻‍🍳

Prøv også vores opskrift på supergrønne bruschetta med squash, mozzarella og hjemmelavet pesto