Sprød bruschetta med pecorino, chutney og figenbalsamico
Vores bruschetta med revet pecorino, figenchutney og figenbalsamico er den perfekte forret eller snack, der bringer varme til bordet og smil på læberne hver gang vi serverer den. Voilà :)
Antal 4 personer
|
Arbejdstid 10 min | Tid i alt 15 min |
Ingredienser
Fra Oliviers & Co
4 spsk figenchutney med Barolo eller rødløgschutney med Barbera D'Alba
1 spsk balsamico, fx lagret figenbalsamico fra Modena
Olivenolie, fx citronolie
Fra markedet
4 skiver surdejsbrød, gerne daggammelt
150 g Pecorino eller anden lækker hård fåre- eller gedeost, revet
Flagesalt og peber
Sådan gør du
Grill skiverne af surdejsbrød på en rist i ovnen ved 170 grader varmluft til de er gyldensprøde.
Tag brødskiverne ud af ovnen og lad dem køle ganske kort tid på risten, mens ovnen kører videre.
Smør 1 spsk chutney på hver brødskive og fordel godt med revet Pecorino ost over. Sæt skiverne tilbage i ovnen i et par minutter til osten er smeltet uden at løbe.
Tag skiverne ud af ovnen og top med lidt god olivenolie, figenbalsamico og flagesalt/peber. Serveres straks, gerne med et køligt glas på siden.
Bon appétit 👩🏻🍳 👨🏻🍳
Prøv også vores opskrift på supergrønne bruschetta med squash, mozzarella og hjemmelavet pesto