Sprød bruschetta med pecorino, chutney og figenbalsamico

Vores bruschetta med revet pecorino, figenchutney og figenbalsamico er den perfekte forret eller snack, der bringer varme til bordet og smil på læberne hver gang vi serverer den. Voilà :)

OPSKRIFT TIL 4 PERSONER
4 spsk chutney, fx vores figenchutney med Barolo eller rødløgschutney med Barbera D'Alba
4 skiver surdejsbrød, gerne daggammelt
150 g Pecorino eller anden lækker hård fåre- eller gedeost, revet
1 spsk god balsamico, fx vores lagrede figenbalsamico fra Modena
Lidt god olivenolie, fx vores citronolie
Flagesalt og peber

Sprød bruschetta med pecorino, chutney og figenbalsamico, O&CO opskrift

SÅDAN GØR DU

Grill skiverne af surdejsbrød på en rist i ovnen ved 170 grader varmluft til de er gyldensprøde.

Tag brødskiverne ud af ovnen og lad dem køle ganske kort tid på risten, mens ovnen kører videre.

Smør 1 spsk chutney på hver brødskive og fordel godt med revet Pecorino ost over. Sæt skiverne tilbage i ovnen i et par minutter til osten er smeltet uden at løbe.

Tag skiverne ud af ovnen og top med lidt god olivenolie, figenbalsamico og flagesalt/peber. Serveres straks, gerne med et glas køligt på siden. Bon appetit 👩🏻‍🍳 👨🏻‍🍳