Muffins med pistaciecreme
Vores lækre sicilianske pistaciecreme er ren forkælelse på glas 😋 Forestil dig en slags smørbar chokoladecreme, men med den dejligste smag af pistacienødder og hvid chokolade. Den er ikke blot skøn på ristet brød, kiks, frugt, bær og på varme pandekager, men også fantastisk nem at bruge i bagværk.
Her får du vores yndlingsopskrift på bagværk med pistacie. Vores pistaciemuffins er så nemme at lave og helt geniale til en hyggestund med en kande friskbrygget the eller kaffe. Og så er de nemme at tage med på tur med den varme drik i termokanden.
Antal
18 stk |
Arbejdstid |
Tid i alt |
Ingredienser
Fra Oliviers & Co
2 dl grøn citronolie
160 g klassisk pistaciecreme eller ristet pistaciecreme
Fra markedet
200 g mandelmel
200 g sigtet hvedemel
150 g sukker
6 æggehvider
80 g smør
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft.
Bland mandelmel, mel og sukker i en røreskål.
Smelt smøret i en gryde ved svag varme. Kom den smeltede smør, grøn citronolie, pistaciecreme og æggehvider i skålen og rør dejen sammen til den er jævn.
Hæld dejen i muffinsforme og bag ved 175 grader i 10-12 min. Tjek om de er færdigbagte med et lille træspyd – vi synes de er bedst, når de er let mooshy i midten. Servér lune med en dejlig kop the eller kaffe.
Bon appétit 👩🏻🍳
Prøv også vores opskrift på chokoladefondant med blødende hjerte og mandarinolie