Chokoladefondant med blødende hjerte og mandarinolie

Opskrift chokoladefondant med blødende hjerte og mandarinolie, Oliviers & Co

Somme tider er chokoladekage lige dét, der skal til. Vores yndlingsversion er en nem udgave af chokoladefondant med blødende hjerte i perfekt kombination med mandarinolie. Den er helt vidunderlig i sig selv, men også meget skøn i følgeskab med en skefuld vaniljeis eller bare en kande friskbrygget kaffe.

Antal 4 personer
Arbejdstid 15 min Tid i alt 25 min

Ingredienser

Fra Oliviers & Co
150 g økologisk mørk hasselnødde/chokoladecreme
5 tsk mandarinolie

Fra markedet
50 g mel
2 pasteuriserede æggeblommer

Chokoladekage med mandarinolie O&CO opskrift

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 170 °C varmluft.

Smelt hasselnødde/chokoladecremen let, enten i mikroovn eller i vandbad til den lige nøjagtig er blød og lun.

Rør hasselnødde/chokoladecreme, mel og æggeblommer godt i en skål.

Smør 4 små kageforme, ca. 7 cm brede og 5 cm dybe med mandarinolie og fordel kagedejen. Bag kagerne i ca 10 min til de er sprøde udenpå, men stadig helt bløde indeni.

Lad formene køle lidt af og vend forsigtigt de stadig varme kager ud på 4 tallerkner. Top med mandarinolie, og en skefuld hasselnødde/chokoladecreme.

Serveres straks.

Bon appétit!

Prøv også opskriften fra dygtige Marie Havnø Frank på chokoladetærte med appelsinolie