Pasta med ovnbagte grøntsager og feta

Nem pastaret med ovnbagte grøntsager, oliven, semi-dried cherrytomater, lækker smeltet fetaost og olivenolie presset med friske krydderurter.
Perfekt til et simpelt og velsmagende hjemmelavet måltid.
Protip! Vi laver altid ekstra, så der er til madpakkerne.
Antal 4 personer
|
Arbejdstid 20 min | Tid i alt 1 time |
Ingredienser
Hos Oliviers&Co
Olivenolie med urter, fx timianolie eller basilikumolie
2 spsk oliven
500 g penne pasta
6 stk semi-dried cherrytomater
På markedet
1 løg
1 fed hvidløg
1 peberfrugt
2 squash
200 g fetaost
400 g cherrytomater

Sådan gør du
Forvarm ovnen til 200°C.
Vask og tør squash og peberfrugter, fjern enderne, skær squashen i tern og skær peberfrugten i strimler. Læg grøntsagerne i et ovnfast fad, tilsæt hakket løg, cherrytomater og soltørrede tomater. Dryp med olivenolie med timian eller basilikum, krydr med friskkværnet peber og bag i 20 min.
Når grøntsagerne har fået en gylden farve, blandes de sammen og ovnbages i yderligere 20 minutter. Kom fetaosten i et lille ovnfast fad og sæt i ovnen med et skvæt olivenolie med timian eller basilikum. Bag i 15 til 20 minutter.
Kog imens pastaen al dente i en stor gryde med kogende saltet vand. Dræn og bland i en skål med de ovnbagte grøntsager og fetaosten. Dryp med olivenolie med timian eller basilikum, tilsæt de udstenede oliven og server med det samme.
Bon appétit!