Salat med nektarin, melon og feta
Frugt og feta passer simpelthen så godt sammen. Og de solmodne og saftige frugter smager ekstra godt om sommeren, når solen skinner. Den her salat med nektariner og melon er en sikker vinder som tilbehør til en dejlig grill middag eller som en let frokostsalat.
Vi fremhæver som regel de skønne smage med en eksotisk og forfriskende olie & eddike dressing, der sætter prikken over i'et.
Her får du opskriften 😋
Antal
6 personer |
Arbejdstid |
Tid i alt |
Ingredienser
4 spsk mynteolie2 spsk pink grapefrugt eddike
4 nektariner, skåret i både
1 sød melon, fx cantaloupe, skåret i både
1 tsk honning, fx honning fra Frederiksberg Have
Saften af en halv citron
200 g feta
Et lille håndfuld mynteblade, fintsnittet
Flagesalt, en knivspids
Sådan gør du
Anret nektarin- og melonbådene på seks tallerkner eller et stort fad og fordel smuldret feta henover.
Bland citronsaft, eddike, honning, mynteolie og en knivspids flagesalt i en skål.
Hæld dressingen over salaten og drys med fintsnittet mynte.
Bon appétit og god sommer.
Prøv også vores opskrift på farverig salat med oliven og smilende æg