Farverig salat med oliven og smilende æg | O&CO opskrift

Denne sprøde salat er propfyldt med velsmag og tilfører smukke farver til dit frokostbord. Den er super smagfuld og nem at anrette, så den straks fanger de sultne øjne omkring bordet. 

TID: 20 min

DET SKAL DU BRUGE TIL 6 PERSONER

6 æg
9 små tomater, gerne røde, gule og grønne
1 knivspids sukker
1 agurk
1 rødløg
Oregano efter smag
2 peberfrugter, rød og grøn
4 spsk. kapers
Mozzarella eller fetaost, i mundrette stykker
300 g feldsalat
10-12 O&CO Kalamata oliven med oregano
O&CO mandarinolie og pink grape eddike sæt
O&CO kryddersalt til salat
Friskkværnet peber

Farverig feldsalat med oliven og blødkogt æg | O&CO opskrift

SÅDAN GØR DU

Kom æggene i en gryde med kogende vand, kog i 6 1/2 minut, hæld det kogende vand fra og kom æggene under koldt vand

Vask tomaterne, skær dem i halve og sautér dem på en medium varme pande med lidt olivenolie, salt og peber og 1 knivspids sukker i 4-5 min. Sluk for varmen og lad det afkøle i gryden.

Skræl agurken og skær den i julienne (tændstiks-stave).

Vask peberfrugter, fjern frøene og de hvide dele og skær dem i julienne.

Skær rødløget i tynde ringe.

Pil æggene 

Vend forsigtigt grønsagerne, oliven, kapers og ost i en salatskål sammen mandarinolie og pink grape eddike. Læg æggene ovenpå salaten og giv dem evt. let et tryk, så de åbnes som på billedet. Smag til med kryddersalt og friskkværnet peber.

Bon appetite!

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Få gourmet inspiration og tilbud 1-2 gange om måneden

Ja tak til at skrive mig op til O&CO nyhedsbrev

O&CO nyheder