Mozzarella og parmaskinke på spyd
Simple og luksuriøse spyd med elskede klassikere fra Middelhavskøkkenet: Mozzarella, parmaskinke og små hvidløgsbrød dryppet med lækker olivenolie, eddike, drysset med ristede pinjekerner – og serveret med de bedste semi-dried cherrytomater på siden. Perfekt til gæster, grillmiddage og godt selskab på terrassen.
Antal |
Arbejdstid |
Tid i alt |
Ingredienser
Hos Oliviers & Co
8 spsk siciliansk citronolie
1 spsk balsamico eller eddike med kirsebær
1 glas semi-dried cherrytomater
På markedet
4 skiver brød
1 fed hvidløg
2 spsk pinjekerner
8 mini mozzarella di buffala
8 skiver parmaskinke
Sådan gør du
Rist brødet, gnid skiverne med hvidløgsfeddet og dryp dem med citronolien.
Skær brødet i tern.
Rist pinjekerne kort på en middelvarm tør pande.
På hvert spyd trækkes skiftevis et stykke brød i tern og en mini mozzarella – to af hver, og til sidst en skive parmaskinke.
Anret spyddene på en tallerken, dryp med lidt citronolie og eddike med kirsebær og tilføj pinjekernerne og lidt friskkværnet peber.
Server sammen med semi-dried cherrytomater.
Bon appétit!
Prøv også vores opskrift på kofta på spyd med yoghurtdressing