Mozzarella og parmaskinke på spyd

Opskrift mozzarella og parmaskinke på spyd, Oliviers & Co

Simple og luksuriøse spyd med elskede klassikere fra Middelhavskøkkenet: Mozzarella, parmaskinke og små hvidløgsbrød dryppet med lækker olivenolie, eddike, drysset med ristede pinjekerner – og serveret med de bedste semi-dried cherrytomater på siden. Perfekt til gæster, grillmiddage og godt selskab på terrassen.

Antal
4 personer

Arbejdstid
15 min

Tid i alt
15 min

Ingredienser 

Hos Oliviers & Co
8 spsk citron olivenolie / økologisk citron olivenolie
1 spsk balsamico eller eddike med kirsebær
1 glas semi-dried cherrytomater

På markedet
4 skiver brød
1 fed hvidløg
2 spsk pinjekerner
8 mini mozzarella di buffala
8 skiver parmaskinke

Mozzarella og parmaskinke på spyd, opskrift fra Oliviers & Co

Sådan gør du

Rist brødet, gnid skiverne med hvidløgsfeddet og dryp dem med citronolien.

Skær brødet i tern.

Rist pinjekerne kort på en middelvarm tør pande.

På hvert spyd trækkes skiftevis et stykke brød i tern og en mini mozzarella – to af hver, og til sidst en skive parmaskinke.

Anret spyddene på en tallerken, dryp med lidt citronolie og eddike med kirsebær og tilføj pinjekernerne og lidt friskkværnet peber.

Server sammen med semi-dried cherrytomater.

Bon appétit!

 

Prøv også vores opskrift på kofta på spyd med yoghurtdressing