Macarons med citron, pistacie og appelsin

Macarons er lækre til kaffen og smukke at servere til gæstebud. Med søde O&CO spreads og marmelade har du skønt fyld af bedste kvalitet med suveræn smag lige ved hånden. Du skal bare bage skallerne og fylde dem :) 

Her får du vores opskrift på de små macarons med pistaciecreme, appelsin marmelade og lemon curd. Den er udviklet af dygtige Marie Havnø Frank fra morethansweet.dk. Mums!

DET SKAL DU BRUGE TIL CA. 30 MACARONS

TIL MACARONSKALLERNE
Step 1
140g sukker
50g vand
55g æggehvider

Step 2
150g mandelmel
150g flormelis
55g æggehvide
Pastafarve (opskriften er lavet til 1 farve, men du kan altid selv justere og lave flere farver)

SÅDAN GØR DU
Step1
Først skal du lave en marengsmasse. Kog vand og sukker til en sirup, der måler 118C på et sukkertermometer. Imens pisker du æggehviderne til stift, blankt skum, og når siruppen er klar hældes den i en tynd stråle forsigtigt i æggehviderne, mens du pisker kraftigt. Pisk til en blank marengs og fortsæt med at piske til skålen føles afkølet.

Step 2
Sigt mandelmel og flormelis i en ny skål og bland æggehvide og pastafarve i. Vend 1/3 af marengsen i for at løsne mandelmassen efterfulgt af den resterende marengs, til marengsmassen er lind, men fast. Find evt. guides til macaronage på youtube.

Fyld i en sprøjtepose med rund glat tyl og sprøjt macarons på en bageplade beklædt med bagepapir eller silikonemåtte. Lad tørre i 30 minutter og bag ved 150C i 10-12 minutter.

Lad dem køle helt af, inden de fjernes fra bagepapiret og lægges sammen med pistacie spread, appelsin marmelade og/eller lemon curd. Lad de færdige macarons hvile i køleskab før servering i mindst 2 timer og meget gerne fra dagen før.

_____________________________________________________

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Få gourmet inspiration og tilbud 2-3 gange om måneden

Ja tak til at skrive mig op til O&CO nyhedsbrev
_____________________________________________________

O&CO nyheder