3 nemme solskinsopskrifter

De lyse morgener og aftener er her! Hurra :)

Blomster og træer springer mere og mere ud hver dag, og skønne danske grøntsager begynder at komme i sæson. Asparges-sæsonen venter vi altid på med total madglæde. Og tanken om en bid af en solmoden tomat får tænderne til at løbe i vand. Koldskålen kan vi spise året rundt, men den smager bare bedst under en blå og solfyldt himmel.

Vi har samlet 3 af vores favoritopskrifter, der hylder foråret og solen, til dig! De er virkelig nemme at lave og de smager fabelagtigt :) 

1. Grillede asparges med parmesan & græsagtig olivenolie

Grillet-asparges-med-parmesan-og-græsagtig-olivenolie-oliviersogco.dk

 

En delikat og nem forårsbebuder! Nyd de grillede grønne asparges toppet med parmesan, nødder og en god græsagtig olivenolie. Bon appétit.

2. Nem caprese salat med tomat og mozzarella

caprese oliviers og co opskrift salat tomat mozzarella olivenolie

En ægte klassiker fra Italiens sydvestlige kyst, der smager af solskin og ferie. Med solmodne tomater, frisk basilikum, cremet mozzarella og skøn, græsagtig olivenolie. Buon appetito. 

3. Verdens bedste koldskål

koldskål vanilje mette ravn oliviers og co mette ravn oliviers og co olivenolie

Verdens bedste koldskål, som du bare må prøve. Opskriften er fra fantastisk dygtige Marie Havnø Frank – en af vores absolutte yndlings dessertkokke. Hendes instagram feed vil helt sikkert få dine tænder til at løbe i vand og få trangen til smukke desserter til at stige eksponentielt med hvert billede.