Lækkerier til Mors Dag – forkæl en skøn mor

Lækkerier til Mors Dag, forkæl en skøn mor med delikatesser fra Oliviers & Co
Søndag d. 12. maj er det Mors Dag, og måske kender du en skøn mor, der skal forkæles lidt ekstra?
Her får du vores bud på de bedste Mors Dags gaver, som glæder den heldige modtager længe 💕
Husk, at vi gerne pakker fint ind, når blot du giver os besked i noter til ordren, om at du ønsker gaveindpakning. Vi sender også gerne direkte til den heldige gavemodtager. Bemærk, at vi skal have din bestilling allersenest torsdag kl. 14.00, for at pakken kan nå frem til søndag :) 

1. De bedste olivenolier fra Middelhavets ferieøer

Ekstra jomfru olivenolie fra Korsika, Domaine de Malersu, Oliviers & Co, limited edition sommer-kollektion

Skal din mor have noget helt specielt? En lille gastronomisk rejse til en favorit ferieø i Middelhavet?

Hos Oliviers & Co har vi denne sommer udvalgt tre fantastiske olivenolier fra tre passionerede olivenolieproducenter med olivengårde på tre smukke Middelhavsøer: Korsika, Sicilien og Mallorca.

Velsmagende ekstra jomfru olivenolie af højeste kvalitet i smukke flasker, der pynter på bordet.

Olivenolierne er lokalt produceret i små mængder og fås kun i stærkt begrænset antal. Læs mere om producenter her

Find de tre olivenolier her. Pris 379,- 

2. Gourmet eddike med frisk ingefær

Hvidvinseddike med ingefær fra Oliviers & Co

Lækker gourmet eddike med de skønneste spicy noter af frisk ingefær til mødre, der elsker grillet laks med soja, vegetar-curry, ceviche af hvid fisk, kyllinge-wok, bitre salater med pære og valnødder, frisk frugtsalat – og en boblende cocktail med citron!

Gourmet eddiken er skabt af vores eddikemester med ingefær fra den franske vulkanø Réunion i det indiske ocean, der er berømmet for en exceptionel kvalitet og aroma og er en uundværlig ingrediens i øens kreolske køkken.

100 % naturlige ingredienser og ingen tilsat aroma – og en dejlig eksotisk smagsgiver i køkkenet hos en madglad mor.

Pris 159,- 

3. Suverænt risotto-sæt

Lækkert risottosæt med Carnaroli risottoris, der er kendt som kongen af risotto, AOP certificeret økologisk Domaine Salvator Grand Cru ekstra jomfru olivenolie fra Haute-Provence og en artiskokcreme kreeret af Michelin-stjernekokken Jean-André Charial.

Suverænt risottosæt med de bedste ingredienser, så den heldige modtager nemt kan lave en cremet risotto-ret med en delikat smag af artiskok, når lysten til risotto uværgerligt melder sig.

Pris 299,- 

4. Økologisk italiensk citronolie

Økologisk citronolie fra Oliviers & Co

Økologisk citronolie fra Italiens 'tå' – smagen af Syditalien direkte hjem i køkkenet fra vores dygtige producent i solrige Calabrien 🍋

Både de økologiske oliven og citroner bliver håndhøstet og presses samtidig få timer efter høst. Der er hele 10 % citroner presset med i olien. Resultatet er en citronolie af højeste kvalitet med den mest fantastisk smag.

En skøn gave til en mor, der elsker at spise grønt, fisk og skaldyr – og så kan olivenolien faktisk også bruges på græsk yoghurt med frugt og vaniljeis.

250 ml, pris 159,- 

5. Fransk Savon de Marseille sæbe og creme

 L'Or Verte fransk flydende sæbe og håndcreme fra Oliviers & Co

Ikke en velsmagende gave... men en dejlig fransk forårsforkælelse.

Savon de Marseille-sæbe og cremer er en sydfransk klassiker lavet efter gamle traditioner i Provence med et højt indhold af god olivenolie. De ikoniske faste og flydende sæber og silkebløde cremer fra de bedste sæbemestre er milde og nærende og pynter ved håndvasken.

Vælg fx vores flydende Savon de Marseille-sæbe i fin glaspumpeflaske, der kan genbruges igen og igen og en lækker plejende håndcreme.

Pris fra 49,- 

6. Trio luksus chokolademandler fra Provence

Chokoladeovertrukne mandler med tre slags overtræk, påske trio chokolade fra Oliviers & Co

 

La Dolce Vita! Skal gaven være lige så sød som modtageren?

Vores provencalske chokolademandler er elsket af mange søde stamkunder. Nu fås de let ristede mandler også i en fin trio-forårsudgave chokoladeovertrukket med smagen af det provencalske landskab: rosmarin, lavendelhonning og olivenolie.

En fin (og vanedannende) gave til den sødeste mor.

Pris fra 59,- 

7. Gaven til oliven-elskeren

Skab glæde med de allerbedste oliven-produkter: 3 forskellige slags berømmede oliven, den suveræne sicilianske Affiorato ekstra jomfru olivenolie, 2 slags klassiske oliven-tapenader, lækre italienske håndlavede mini focaccia kiks bagt med masser af olivenolie.

Dertil den smukke kogebog Oliven & Olivenolie af Henrik Vilain & Ingo Schauser sprængfyldt med inspiration, oliventræets historie og lækre opskrifter.

Den ultimative gave til en skøn mor, der elsker Middelhavets skønneste frugt.

Pris 750,- 

 

Find hele vores gave-kollektion og mere inspiration til velsmagende gaver her