Lækkerier til Mors Dag – forkæl en skøn mor

Mors dag gaveideer velsmagende delikatesser, Oliviers & Co

Søndag d. 14. maj er det Mors Dag, og måske kender du en skøn mor, der skal forkæles lidt ekstra? Gourmet delikatesser bringer glæde, velsmag og spændende smagsoplevelser til én, du holder af.

Her får du vores bud på de bedste Mors Dags gaver💕 Husk, at vi gerne pakker ind, når blot du giver os besked i kommentarfeltet, om at du ønsker gaveindpakning. Vi sender også gerne direkte til den heldige gavemodtager. Bemærk, at vi skal have din bestilling senest torsdag kl. 14.00 for at kunne garantere at pakken når frem til søndag :) 

1. Årets smukke limited edition sommer olivenolie og citroneddike

 

Det fineste sommersæt at sætte på et smukt dækket sommerbord.

Årets sommerolie er ligeså udsøgt i kvalitet og velsmag, som flasken er smuk. Den elegante pastel-orange flaske med vilde urter og blomster er en hyldest til det naturskønne sommerlige landskab ved Middelhavet. 

Olie- og eddikesættet er den ideelle kombination af cremet og mild ekstra jomfru olivenolie og fantastisk frugtig eddike. Perfekt til at dresse skønne sommersalater, fisk og skaldyr og meget mere – og hver for sig på alt fra godt brød og grillede grøntsager til is, desserter og i drinks.

Pris 429,- 

2. Klassisk fransk ekstra jomfru olivenolie og æblecidereddike

Klassisk fransk ekstra jomfru olivenolie og æblecidereddike, Oliviers & Co

 

Klassisk fransk olie og eddike sæt med floral ekstra jomfru olivenolie og æblecidereddike, der giver en intens smagsoplevelse med et skønt fransk tvist til madlavningen.

Ideel til en velsmagende vinaigrette og alt, der smager af Frankrig. Dejligt olie- og eddikesæt til en mor, der har fortjent lidt fransk forårsforkælelse i år.

Pris 285,- 

3. Suverænt risotto-sæt

Lækkert risottosæt med Carnaroli risottoris, der er kendt som kongen af risotto, AOP certificeret økologisk Domaine Salvator Grand Cru ekstra jomfru olivenolie fra Haute-Provence og en artiskokcreme kreeret af Michelin-stjernekokken Jean-André Charial.

Suverænt risottosæt med de bedste ingredienser, så den heldige modtager nemt kan lave en cremet risotto-ret med en delikat smag af artiskok, når lysten til risotto uværgerligt melder sig.

Pris 299,- 

4. Bestseller smagekasse med gourmet delikatesser

 

 

 

Vores bestseller smagekasse er pakket med to slags olivenolie, figenbalsamico, pink grape eddike og kryddersalt med et højt indhold af krydderurter, 5 forskellige salte og søde spreads og håndlavede italienske focaccia kiks.

Store smagsoplevelser i små fine glas – en god introduktion eller glædeligt gensyn med vores mest populære delikatesser.

Og så er de små størrelser er også dejlige at tage med på tur, fx i sommerhus.

Pris 299,- 

5. Fransk Savon de Marseille sæbe og håndcreme

 

Ikke en velsmagende gave... men en dejlig nærende forkælelse i det ikoniske stilrene design fra Compagnie de Provence, der pynter ved håndvasken.

Skønt gavesæt med den berømte Savon de Marseille-sæbe i fin glaspumpeflaske, der kan genbruges igen og igen og lækker plejende håndcreme.

Sheabutter-serien er beriget med ultra-nærende Fair Trade sheabutter håndhøstet i Ghana og har en mild, beroligende duft med delikate noter af hvide blomster på en blød muskusagtig base.


Pris 349,- 

6. Gylden medaljevindende italiensk luksus

Når kun det bedste er godt nok 🏅🇮🇹

Guldvindende Grand Cru Il Fornacino ekstra jomfru olivenolie fra hjertet af Toscanas bølgende landskaber. En enestående førsteklasses olivenolie med intense noter af nyklippet græs og artiskok, der er karakteristisk for de store toscanske olier.

Dertil premium lagret guldbalsamico fra Modena, lavet på de bedste druer fra Emilia-Romagna i det nordlige Italien og lagt på forskellige træfade og reduceret over mindst tre år.

Sidst men ikke mindst vores udsøgte hvide trøffelolivenolie af bedste kvalitet med aroma af den luksuriøse og sjældne hvide trøffel fra Alba i Piemonte. Trøffelolien har en intens, ægte og delikat smag.

Et sæt der vil imponere alle feinschmecker-mødre.

Pris 749,- 

7. Gaven til oliven-elskeren

Skab glæde med de allerbedste oliven-produkter: 3 forskellige slags berømmede oliven, den suveræne sicilianske Affiorato ekstra jomfru olivenolie, 2 slags klassiske oliven-tapenader, lækre italienske håndlavede mini focaccia kiks bagt med masser af olivenolie.

Dertil den smukke kogebog Oliven & Olivenolie af Henrik Vilain & Ingo Schauser sprængfyldt med inspiration, oliventræets historie og lækre opskrifter.

Den ultimative gave til en skøn mor, der elsker Middelhavets skønneste frugt.

Pris 750,- 

 

Find hele vores gave-kollektion og mere inspiration til velsmagende gaver her