Gaveidéer til Fars Dag

Mikkel med unika skærebræt, Oliviers & Co

Mandag d. 5. juni er det Fars Dag, og måske kender du en skøn far, der skal forkæles lidt ekstra? Glæd én, du holder af, med velsmagende gourmet delikatesser og lækkert køkkengrej. Se vores inspiration til de bedste gaver her 💕

Husk, at vi gerne pakker ind, når blot du giver os besked i kommentarfeltet, om at du ønsker gaveindpakning. Vi sender også gerne direkte til den heldige gavemodtager. Bemærk, at vi skal have din bestilling senest torsdag kl. 14.00 for at kunne garantere at pakken når frem til mandag :) 

1. Guldvindere fra verdens største olivenoliekonkurrence i New York

Giv en dejlig far en medaljevindende olivenolie i verdensklasse🥇

For film findes The Oscars, og for olivenolier findes NYIOOC, verdens største olivenolie-konkurrence, der afholdes hvert år i maj i New York. Resultatet af konkurrencen bliver afgjort med blindsmagning og ses som en af de bedste guides til ekstra jomfru olivenolie af absolut højeste kvalitet.

I år vandt vores 5 opstillede Grand Cru olivenolier hele 4 guldmedaljer og en sølvmedalje. Grand Cru olivenolierne er suveræne afsluttende olivenolier til alle sommerens skønne retter – og til at dyppe brødet i.

Læs mere om medaljevinderne her

Find udvalget af Grand Cru olivenolier her:

Pris fra 129,- til 369,- 

2. Håndlavede knive fra italienske Saladini

 Saladini håndlavede kokkeknive, Oliviers & Co

De håndlavede knive fra italienske Saladini af højeste kvalitet er eksklusive gourmet værktøjer, der benyttes af mange kokke og restauranter, bl.a. Formel B, Brdr. Price og Falsled Kro.

Knivene produceres efter ældgamle kunsthåndværktraditioner i Middelalderlandsbyen Scarperia, kendt som “knivbyen”, i hjertet af Toscana. En unik gave til en skøn far, der holder af tidløst kvalitetshåndværk.

Pris 1.299,-

3. Eksklusive trøffelprodukter fra Italien

Skovbundens eksklusive og sjældne juveler! Vores kuraterede udvalg rummer alt fra de bedste trøffelolier til lækker trøffelpasta, trøffel- og svampecremer og trøffelsalt.

Trøffelprodukterne har en intens, ægte og delikat smag, der helt sikkert vil imponere alle trøffelelskere og er nemme at bruge på alt fra blødkogt æg om morgenen til pastaretter, pizza og på en god bøf.

En lækker forkælelsesgave til en feinschmecker-far.

Pris fra 35,- til 349,-

4. Balsamico fra Modena på italienske druer lagret på træfade

Glæd en far med lækre, lagrede, italienske dråber 🍇 Vores balsamico vineddiker fra Modena er lavet af de fineste råvarer og lagret på forskellige træfade efter den stolte tradition fra Italien. Resultatet er en konsistens som sirup og en himmelsk smag.

Vælg mellem mange varianter lige fra den bedste hverdagsbalsamico, over premium, guldbalsamico og gusto intenso til den suveræne Aceto Balsamico Tradizionale. Find også flere økologiske varianter, figenbalsamico, trøffelbalsamico og balsamico med Madagascarpeber. 

Priser fra 89,- til 649,-

5. Grillsæt til din favorit grillmester 

Lidt god olivenolie, eddike og krydderier er alt, der skal bruges for at tilføre velsmag til de dejlige, grillede sager.

Vores grillmester kits med de bedste kombinationer er ideelle at have ved hånden ved grillen til nemme, velsmagende marinader, dressing og afsluttende dråber på grillmaden.

Vælg det sæt, der passer perfekt til din favorit grillmester.

Pris fra 185,- 

6. Gourmet eddike med hvidløg fra Lautrec (PGI)

Kender du en far, der elsker det franske køkken?

Vores eddike-mester Frédéric Chaix har med denne gourmet eddike skabt en gennemført sublim og aromatisk eddike fremstillet med hele friske pink hvidløg fra den smukke Middelalderlandsby Lautrec (PGI), der høstes i slutningen af juli og flettes og tørres i 3 uger efter traditionelle foreskrifter.

Den perfekte eddike til f.eks. vinaigrette, aioli, salater, grillet fisk og skaldyr – og ideel til alle fædre, der elsker det franske køkken.

Pris 129,- 

7. Sommerens limited edition olie & eddikesæt

Giv en madglad far en buket fra Middelhavet 🌼 Årets limited edition sommerolie og gourmet citroneddike er en hyldest til det naturskønne sommerlige landskab ved Middelhavet – og den perfekte tilsmagning til sommerens favoritretter.

Olie- og eddikesættet er den ideelle kombination af cremet og mild ekstra jomfru olivenolie og fantastisk frugtig eddike. Perfekt til at dresse skønne sommersalater, fisk og skaldyr og meget mere – og hver for sig på alt fra godt brød og grillede grøntsager til is, desserter og i drinks.

Pris 429,- 

8. Olivenolie presset med chili, hvidløg og sort peber

Italiensk olivenolie presset med chili, hvidløg og sort peber, Oliviers & Co

Vores italienske olivenolier med chili, hvidløg og sort peber fremstilles med metoden baseret på ældgamle traditioner, der opstod i de oprindelige olivenmøller i Italien. De friske ingredienser presses sammen med oliven – og alle ingredienser er selvfølgelig 100 % naturlige!

Olivenolierne giver nemt et lækkert pift af chili, hvidløg og peber til alt fra den gode bøf til pizza, grillede grøntsager, pasta og meget mere.

Pris fra 89,- 

Find hele vores gave-kollektion og mere inspiration til velsmagende gaver her