Gaveidéer til Fars Dag

Mikkel med unika skærebræt, Oliviers & Co
Onsdag d. 5. juni er det Fars Dag, og måske kender du en skøn far, der skal forkæles lidt ekstra? Glæd én, du holder af, med velsmagende gourmet delikatesser og lækkert køkkengrej. Se vores inspiration til de bedste gaver her 💕

Husk, at vi gerne pakker ind, når blot du giver os besked i kommentarfeltet, om at du ønsker gaveindpakning. Vi sender også gerne direkte til den heldige gavemodtager. 

1. Guldvindere fra verdens største olivenoliekonkurrence i NY

Økologisk fransk Grand Cru ekstra jomfru olivenolie Domaine de Gerbaud fra Oliviers & Co

Giv en dejlig far en medaljevindende olivenolie i verdensklasse🥇

For film findes The Oscars, og for olivenolier findes NYIOOC, verdens største olivenolie-konkurrence, der afholdes hvert år i maj i New York. Resultatet af konkurrencen bliver afgjort med blindsmagning og ses som en af de bedste guides til ekstra jomfru olivenolie af absolut højeste kvalitet.

I år vandt vores 5 opstillede Grand Cru olivenolier hele 3 guldmedaljer og 2 sølvmedalje. Grand Cru olivenolierne er suveræne afsluttende olivenolier til alle sommerens skønne retter – og til at dyppe brødet i.

Læs mere om medaljevinderne her

Find udvalget af Grand Cru olivenolier her:

Pris fra 149,- til 409,- 

2. Håndlavede knive fra italienske Saladini

 Saladini håndlavede kokkeknive, Oliviers & Co

De håndlavede knive fra italienske Saladini af højeste kvalitet er eksklusive gourmet værktøjer, der benyttes af mange kokke og restauranter, bl.a. Formel B, Brdr. Price og Falsled Kro.

Knivene produceres efter ældgamle kunsthåndværktraditioner i Middelalderlandsbyen Scarperia, kendt som “knivbyen”, i hjertet af Toscana. En unik gave til en skøn far, der holder af tidløst kvalitetshåndværk.

Priser fra 649,-

3. Eksklusive trøffelprodukter fra Italien

Skovbundens eksklusive og sjældne juveler! Vores kuraterede udvalg rummer alt fra de bedste trøffelolier til lækker trøffelpasta, trøffel- og svampecremer og trøffelsalt.

Trøffelprodukterne har en intens, ægte og delikat smag, der helt sikkert vil imponere alle trøffelelskere og er nemme at bruge på alt fra blødkogt æg om morgenen til pastaretter, pizza og på en god bøf.

En lækker forkælelsesgave til en feinschmecker-far.

 

Priser fra 59,- til 789,-

4. Balsamico fra Modena på italienske druer lagret på træfade

Glæd en far med lækre, lagrede, italienske dråber 🍇 Vores balsamico vineddiker fra Modena er lavet af de fineste råvarer og lagret på forskellige træfade efter den stolte tradition fra Italien. Resultatet er en konsistens som sirup og en himmelsk smag.

Vælg mellem mange varianter lige fra den bedste hverdagsbalsamico, over premium, guldbalsamico og gusto intenso til den suveræne Aceto Balsamico Tradizionale. Find også flere økologiske varianter, figenbalsamico, trøffelbalsamico og balsamico med Madagascarpeber. 

Priser fra 99,- til 649,-

5. Gourmet til din favorit grillmester 

Gourmet ketchup og barbeque saucer fra Oliviers & Co

Lidt god olivenolie, eddike og krydderier og måske en lækker spicy sauce. Vores gourmet til grillen er den perfekte gave til din favorit grill maestro.

Udvælg de gode gourmet-sager til netop din grillmester eller vælg et af vores grillmester kits med de bedste kombinationer, der er ideelle at have ved hånden ved grillen til nemme, velsmagende marinader, dressing og afsluttende dråber på grillmaden.

Priser fra 49,- 

6. Gourmet eddike med hvidløg fra Lautrec (PGI)

Kender du en far, der elsker det franske køkken?

Vores eddike-mester Frédéric Chaix har med denne gourmet eddike skabt en gennemført sublim og aromatisk eddike fremstillet med hele friske pink hvidløg fra den smukke Middelalderlandsby Lautrec (PGI), der høstes i slutningen af juli og flettes og tørres i 3 uger efter traditionelle foreskrifter.

Den perfekte eddike til f.eks. vinaigrette, aioli, salater, grillet fisk og skaldyr – og ideel til alle fædre, der elsker det franske køkken.

Pris 129,- 

7. Limited edition siciliansk olivenolie

Siciliansk limited edition ekstra jomfru olivenolie på Nocellara del Belice, sommerkollektion fra Oliviers & Co

Giv en madglad far det bedste fra Sicilien! Vores limited edition sommerkollektion med de bedste olivenolier fra Middelhavets øer, Korsika, Sicilien og Mallorca bringer smagen af favorit-ferieøen hjem i køkkenet.

Den sicilianske olivenolie i kollektionen er skabt af producenten Guiseppe Santangelo af 100 % Nocellara del Belice, håndhøstede fra familiens hundredeårige oliventræer og presset kun 3 timer efter høst – sådan som det traditionelt gøres i den smukke Belice-dal.

Der er kun produceret 1000 liter (2000 nummererede flasker i verden) af denne græsagtige klassiske sicilianske olivenolie – helt suveræn kvalitet til sommerbordet.

Pris 379,- 

8. Olivenolie presset med chili, hvidløg og sort peber

Vores italienske olivenolier med chili, hvidløg og sort peber fremstilles med metoden baseret på ældgamle traditioner, der opstod i de oprindelige olivenmøller i Italien. De friske ingredienser presses sammen med oliven – og alle ingredienser er selvfølgelig 100 % naturlige!

Den seneste nyhed i vores udvalg af smagsolivenolier er olivenolie med det baskiske chilipeber piment d'Espelette, der er berømmet for den aromatiske spicy smag og elsket af kokke i hele verden.

Olivenolierne giver nemt et lækkert pift af chili, hvidløg og peber til alt fra den gode bøf til pizza, grillede grøntsager, pasta og meget mere.

Priser fra 89,- 

Find mere inspiration til velsmagende gaver her