Kakaopandekager med bær og pistaciecreme
Vi elsker, når I deler yndlingsopskrifter med os! Da vores søde stamkunde madfotografen Sascha Scherg (www.schergstudios.dk) viste os disse helt uimodståelige kakaopandekager med bær og pistaciecreme, måtte vi prøve dem!
Heldigvis har Sascha givet os lov til at dele det skønne billede og opskriften med jer. Perfekt til weekendens forkælelse!
Antal 4 personer
|
Arbejdstid 30 min | Tid i alt 30 min |
Ingredienser
Til pandekagerne:2 bananer, mosede
3 æg, pisket
1 dl havregryn
1 dl mel
3-4 spsk kakaopulver
1/2 tsk bagepulver
Lidt vanilieekstrakt
Lidt havsalt
Kokosolie (til stegning)
Til topping:
O&CO pistaciecreme med ristede pistacienødder eller klassisk pistaciecreme
Friske bær
Kakaonibs
Pistacienødder
Sådan gør du
Mos bananerne med en gaffel og mix med pisket æg, kakaopulver, bagepulver, vanilieekstrakt og havsalt.
Blend havregryn til mel og tilsæt blandingen. Tilsæt mel lidt ad gangen. Blandingen må ikke blive for tyk. Det er ikke sikkert, at alt mel skal bruges.
Varm en pande op med lidt kokosolie og kom tre spiseskeer af dejen på panden. Bred dejen forsigtigt ud, så der formes en cirkel. Steg pandekagen på begge sider.
Stabl pandekagerne ovenpå hinanden Rasmus Klump-style. Fordel ristet pistaciecreme på pandekagerne og top med friske bær, kakaonibs og hakkede pistacienødder.
Bon appétit 👩🏻🍳👨🏻🍳
Mere:
Sødt & Bagt