Burrata med trøffelpesto, pærer, rucola og mandler
Vi knuselsker det italienske køkken, der er fyldt med de lækreste, klassiske opskrifter baseret på fantastiske råvarer. Især de fantastiske oste fra Italien er noget ganske særligt.
Her får du vores opskrift på en af vores egne favoritter: skøn, cremet burrata ost fra den sydligste del af støvlandet – her i overdådig kombination med smagfuld trøffelpesto, trøffelolie, frisk pære, sprød rucola og ristede mandelflager.
Antal 4 personer
|
Arbejdstid 20 min | Tid i alt 20 min |
Ingredienser
Fra Oliviers & Co
Økologisk La Classique ekstra jomfru olivenolie
2 spsk Pesto med trøffel
Olivenolie med sort trøffel
Fra markedet
2 spsk mandler, hakket
50 gram rucola, skyllet
1 pære, skåret i skiver
1/2 citron, saften
4 stk burrata, fx fra La Treccia (brug alternativt en god øko bøffel mozarella)
Friskkværnet sort peber
Havsalt
Sådan gør du
Rist de hakkede mandler let på en tør pande og stil til side.
Blend rucolaen (gem lidt til finishing) med 2 spsk 'La Classique' olivenolie, 2 spsk pesto med trøffel og 3 spsk vand.
Skær pæren i tynde skiver og pres lidt citronsaft over, så de holder sig friske.
Anret burrataen på hver sin tallerken (let skåret åben i toppen) med trøffelpesto, friske pærer og den resterende rucola.
Top med trøffelolie, ristede mandler, salt og friskkværnet peber.
Bon appétit! 👩🏻🍳 👨🏻🍳