Burrata med trøffelpesto, pærer, rucola og mandler

Vi knuselsker det italienske køkken, der er fyldt med de lækreste, klassiske opskrifter baseret på fantastiske råvarer. Især de fantastiske oste fra Italien er noget ganske særligt. Her får du vores opskrift på en af vores egne favoritter: skøn, cremet burrata ost fra den sydligste del af støvlandet - her i overdådig kombination med smagfuld trøffelpesto, trøffelolie, frisk pære, sprød rucola og ristede mandelflager.

DET SKAL DU BRUGE TIL 4 PERSONER

2 tsk O&CO Pesto med trøffel 
O&CO Olivenolie med sort trøffel
O&CO økologisk La Classique ekstra jomfru olivenolie
4 stk burrata, fx fra La Treccia (brug alternativt en god øko bøffel mozarella)
2 spsk mandler, hakket
1 pære, skåret i skiver
1/2 citron citron
50 gram rucola, skyllet
Friskkværnet sort peber

SÅDAN GØR DU

Rist de hakkede mandler let på en tør pande og stil til side

Blend rucolaen (gem lidt til finishing) med 2 spsk 'La Classique' olivenolie, 2 spsk trøffelpesto og 3 spsk vand

Skær pæren i tynde skiver og pres lidt citronsaft over, så de forbliver friske

Anret burrataen på hver sin tallerken (let skåret åben i toppen) med trøffelpesto, friske pærer og den resterende rucola

Top med trøffelolie, ristede mandler, salt og friskkværnet peber. Bon appetit 👩🏻‍🍳 👨🏻‍🍳