Bruschetta med soltørrede cherrytomater
Bruschetta er den nemmeste og lækreste snack, appetizer eller forret, som kan laves i så mange varianter.
Her får du en af vores egne favoritter med de skønneste sicilianske semi-dried cherrytomater, grøn tapenade, friskost og selvfølgelig – god græsagtig ekstra jomfru olivenolie.
Antal
4 personer |
Arbejdstid |
Tid i alt |
Ingredienser
Hos Oliviers & Co
Semi-dried cherrytomater
Grøn tapenade
Græsagtig ekstra jomfru olivenolie, fx denne italienske Sabino Leone
Fra markedet
4 skiver surdejsbrød, gerne daggammelt
½ fed hvidløg
Friskost, ricotta eller stracciatella
Salt og peber efter smag
Sådan gør du
Rist brødskiverne sprøde på en brødrister eller i ovnen.
Gnid hvidløgsfeddet på brødskiverne.
Fordel grøn tapenade, semi-dried cherrytomater og friskost på brødskiverne og top med god olivenolie og lidt salt og peber.
Servér og nyd – bon appétit!
Se også vores opskrift på bruschetta med squash, mozzarella og hjemmelavet pesto