Bruschetta med soltørrede cherrytomater

Opskrift på bruschetta med soltørrede cherrytomater fra Oliviers & Co

Bruschetta er den nemmeste og lækreste snack, appetizer eller forret, som kan laves i så mange varianter.

Her får du en af vores egne favoritter med de skønneste sicilianske semi-dried cherrytomater, grøn tapenade, friskost og selvfølgelig – god græsagtig ekstra jomfru olivenolie. 

Antal
4 personer

Arbejdstid
10 min

Tid i alt
10 min

Ingredienser

Hos Oliviers & Co
Semi-dried cherrytomater
Grøn tapenade
Græsagtig ekstra jomfru olivenolie, fx denne italienske Sabino Leone

Fra markedet
4 skiver surdejsbrød, gerne daggammelt
½ fed hvidløg
Friskost, ricotta eller stracciatella
Salt og peber efter smag

Sådan gør du

Rist brødskiverne sprøde på en brødrister eller i ovnen.

Gnid hvidløgsfeddet på brødskiverne.

Fordel grøn tapenade, semi-dried cherrytomater og friskost på brødskiverne og top med god olivenolie og lidt salt og peber.

Servér og nyd – bon appétit!

Se også vores opskrift på bruschetta med squash, mozzarella og hjemmelavet pesto