SHOP LOKALT OG HOS DINE FAVORITTER PÅ BLACK FRIDAY

Kære gourmet-venner


Til jer, der ikke kender os hedder vi Nina & Mikkel. Vi er dedikerede madnørder og olivenoliesmagere, og for snart fire år siden overtog vi lykkelige vores butik Oliviers & Co på Gammel Kongevej. Vi gik i gang med at bygge oliviersogco.dk, hvor du nu kan bestille, hvis du ikke bor tæt på Frederiksberg eller blot ønsker det ekstra nemt. Siden da er vores lille olivenglade datter Lily på 1,5 år også kommet til.

Et gigantisk merci skal lyde til stamkunder, nye kunder og alle jer, der vælger at købe lækre sager hos os. Især i de her år, der har været præget af covid og andre udfordringer ❤️ Vi er vilde med jer!

Black Week, Black Friday og de vilde tilbuds-tider er over os, og vi kan med glæde fortælle, at vi traditionen tro heller ikke hopper på det vilde udsalgstog i år.

Til gengæld kan du komme forbi og nyde vores sædvanlige gode gammeldags service, gourmetshoppe, få smagsprøver og hygge. Og som altid har vi et udvalg af forskellige sæt med rabatter og early bird rabat på vores dejlige nypressede olivenolie Affiorato. Vi sender også fine pakker, hvis du ikke lige bor i nærheden.

Hvis vi ikke er bevidste om at lægge nogle af vores indkøb i lokalmiljøerne og på vores yndlings-handelsstrøg, så tømmes butikslokalerne for de små butikker. For små uafhængige butikker uden kapitalfonde og kæmpe marketingbudgetter i ryggen kan dage som Black Friday altså mærkes. For her betyder et enkelt køb eller to mere, end I aner.

Imens pumpes der millioner af kroner i annoncer, og der fuskes med priser for at fingere besparelser og vildlede forbrugere. November og december er for mange butikker den vigtigste tid på året. Juletravlheden med de hyggelige adventsgaver, gaver til værtinder og værter, forkælelse til den hjemmelavede mad og julegaver. 

Der er ikke noget Black Friday shaming herfra.

Men vi håber, at I vil huske, at I er med til holde de små hyggelige butikker i live, når I handler der. De butikker der giver charme til Gammel Kongevej, Værnedamsvej, Jægersborggade, Nordre Frihavnsgade, Strandvejen og mange andre af Danmarks hyggelige handelsgader under åben himmel. Lokalmiljø og byliv er noget, vi skaber sammen ❤️  Uden jer, ingen os. 

Kærlighed og madglade hilsner herfra

Nina & Mikkel