SHOP LOKALT OG HOS DINE FAVORITTER PÅ BLACK FRIDAY

Der findes ikke noget bedre end hyggelige og levende gader. Både her i november og december, hvor gaderne lyses op i mørket. Og om sommeren, hvor alle smiler til hinanden og drikker kølige drinks i solen. 

Nu er der snart gået tre år, siden vi lykkelige overtog Oliviers & Co. Et gigantisk merci skal lyde til stamkunder, nye kunder og alle jer, der har støttet op. Især i denne lange covid-tid, som har været meget anderledes. Og også tiden, hvor vores lille datter og direktør Lily er landet - en tid, hvor I har set lidt mere til vores søde ansatte og lidt mindre til os. Men I er blevet ved med at komme med smil og appetit på hyggen og den gode mad. Og det er vi dybt taknemmelige for. For vi er vilde med jer, og vi er vilde med byde velkommen og sende pakker fra vores lille butik på Frederiksberg!

Snart lander Black Friday rundt omkring, og vi kan med glæde fortælle, at vi heller ikke i år hopper på udsalgstoget på Gammel Kongevej 85. Til gengæld kan du komme forbi og nyde vores sædvanlige gode gammeldags service, gourmetshoppe, få smagsprøver og hygge. Vi sender også de fine pakker afsted, hvis du ikke lige bor i nærheden.

Desværre er butiksdød et fænomen, der er på fremmarch i vores byer. Og hvis vi ikke er bevidste om at lægge vores indkøb i lokalmiljøerne og på vores yndlings-handelsstrøg, så tømmes butikslokalerne for de små butikker. For små uafhængige butikker uden kapitalfonde og kæmpe marketingbudgetter i ryggen kan dage som Black Friday altså mærkes. For her betyder et enkelt køb eller to mere, end I aner.

Imens pumpes der millioner af kroner i annoncer, og der fuskes med priser for at fingere besparelser og vildlede forbrugere. November og december er for mange butikker den vigtigste tid på året. Juletravlheden med de hyggelige adventsgaver, gaver til værtinder og værter, forkælelse til den hjemmelavede mad og julegaver. 

Der er ikke noget Black Friday shaming herfra. Men vi håber, at I vil huske, at I er med til holde de små hyggelige butikker i live, når I handler der. De butikker der giver charme til Gammel Kongevej, Værnedamsvej, Jægersborggade, Nordre Frihavnsgade, Strandvejen og mange andre af Danmarks hyggelige handelsgader under åben himmel. Lokalmiljø og byliv er noget, vi skaber sammen ❤️  Uden jer, ingen os. 

Kærlighed og madglade hilsner herfra

Nina & Mikkel

 

____________________________________________________

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Få gourmet inspiration og tilbud 1-2 gange om måneden

____________________________________________________

O&CO nyheder