7. december – Callison

Callison, nougat, chokomandler, søde sager fra Oliviers & Co

Velkommen 7. december og 2. søndag i advent ❤️

Bag dagens låge i årets julekalender fra Oliviers & Co finder du den helt særlige franske konfektkage callison.

Callison er en traditionel provencalsk godbid, som har rødder helt tilbage i middelalderen, hvor den blev brugt ved religiøse ceremonier. Den indgår som regel i de berømte "13 provencalske desserter".

Callison er skabt af ingredienser, der dyrkes i solrige Aix-en-Provence: mandler, meloner og appelsiner.

Mens du nyder et lille sødt øjeblik, deler vi to gode dessert-opskrifter som inspiration til weekendforkælelse og gæstemiddage i hyggelige december.

Callison, fransk konfektkage, Oliviers & Co

Opskrift: Orangemousse med mandarinolie

Server en lækker, cremet orangemousse som afslutning på et hyggeligt måltid i godt selskab. En skøn frugtig og nem dessert, der kan laves i forvejen, og som får det sidste pift fra den velsmagende mandarinolivenolie.Orangemousse med mandarinolie, opskrift fra Oliviers & Co

Find opskriften på orangemousse her

Opskrift: Crepes med mandarinolie

Hjemmelavede pandekager eller crepes, som de siger i det franske, er en skøn forkælelse, fx til weekendhygge eller som lækker dessert.

Her får du vores pandekageopskrift, der får den dejligste delikate velsmag fra lidt mandarinolie – en skøn og nem opgradering, der får dine pandekager til at smage af sydens solskin 🍊 

Crepes med mandarinolie, opskrift fra Oliviers & Co

Find opskriften på franske pandekager her

Glædelig 7. december og 2. søndag i advent fra alle os i Oliviers & Co ❤️

 🎄

Følger du os på instagram og Facebook? Her deler vi inspiration med fokus på sæson og gode råvarer.