7. december – Callison
Velkommen 7. december og 2. søndag i advent ❤️
Bag dagens låge i årets julekalender fra Oliviers & Co finder du den helt særlige franske konfektkage callison.
Callison er en traditionel provencalsk godbid, som har rødder helt tilbage i middelalderen, hvor den blev brugt ved religiøse ceremonier. Den indgår som regel i de berømte "13 provencalske desserter".
Callison er skabt af ingredienser, der dyrkes i solrige Aix-en-Provence: mandler, meloner og appelsiner.
Mens du nyder et lille sødt øjeblik, deler vi to gode dessert-opskrifter som inspiration til weekendforkælelse og gæstemiddage i hyggelige december.

Opskrift: Orangemousse med mandarinolie
Server en lækker, cremet orangemousse som afslutning på et hyggeligt måltid i godt selskab. En skøn frugtig og nem dessert, der kan laves i forvejen, og som får det sidste pift fra den velsmagende mandarinolivenolie.
Find opskriften på orangemousse her
Opskrift: Crepes med mandarinolie
Hjemmelavede pandekager eller crepes, som de siger i det franske, er en skøn forkælelse, fx til weekendhygge eller som lækker dessert.
Her får du vores pandekageopskrift, der får den dejligste delikate velsmag fra lidt mandarinolie – en skøn og nem opgradering, der får dine pandekager til at smage af sydens solskin 🍊
Find opskriften på franske pandekager her
Glædelig 7. december og 2. søndag i advent fra alle os i Oliviers & Co ❤️
🎄
Følger du os på instagram og Facebook? Her deler vi inspiration med fokus på sæson og gode råvarer.

