23. december – italiensk figenchutney med Barolo

Figenchutney med Barolo, bruschetta med pecorino, Oliviers & Co

Velkommen 23. december ❤️

I dagens låge i årets julekalender fra Oliviers & Co finder du vores italienske figenchutney med langsomt konfiterede modne figner i Barolo fra Piemonte – en perfekt balanceret kombination af de søde figner og vinens syre.

Figenchutneyen er en af vores tre eksklusive italienske chutneys, som er lavet efter de bedste foreskrifter og smagssat med de skønneste klassiske vine fra Piemonte. Disse chutneys er den perfekte genvej til lækre gourmet-anretninger.

 

Opskrifter med figenchutney

Brug dine chutneys som tilbehør til skønne middage i godt selskab, ostebord eller til et tapasbord med charcuterie.

Brug fx chutneyen som lækkert tilbehør til stegt kød, fjerkræ og postejer, til simremad og curry. Og i sandwich og salater.

Den lækre figenchutney er specielt god til alle retter med and og til gode oste.

Opskrift: Crispy parmesansnacks med comté og chutney

Vi elsker at servere disse skønne oste-snacks til antipasti og til Dronningens nytårtale. Smukke at servere, meget nemmere at lave end man skulle tro og perfekt til et godt glas vin!

Find opskriften på crispy parmesansnacks med comté og chutney her

Opskrift: Sprød bruschetta med pecorino, chutney og figenbalsamico

Vores bruschetta med revet pecorino, figenchutney og figenbalsamico er den perfekte forret eller snack

Find opskriften på bruschetta med pecorino, chutney og figenbalsamico her

Glædelig 23. december fra alle os i Oliviers & Co ❤️

🎄

Følger du os på instagram og Facebook? Her deler vi inspiration med fokus på sæson og gode råvarer. Og i december har vi en dejlig adventskonkurrence, som du er meget velkommen til at deltage i, hvis du har lyst – måske du bliver én af de heldige vindere🤞🎁