Wok med kylling, rosenkål og ingefæreddike

Opskrift wok med kylling, rosenkål og ingefæreddike, Oliviers & Co

Vi elsker, når det er sæson for det mindste kål af dem alle – rosenkål. De små kålhoveder er sunde, har en skøn farve og konsistens. Og så smager de fantastisk.

Her får du vores opskrift på en dejlig wok med kylling og rosenkål smagt til med ingefæreddike og soya med sort hvidløg.

Antal 6 personer
Arbejdstid 30 min
Tid i alt 40 min

Ingredienser

Fra Oliviers & Co
Ekstra jomfru olivenolie, fx La Classique
1 spsk ingefæreddike
1 spsk
soya med sort hvidløg

Fra markedet
6 kyllingebryst (eller Seitan/Tofu) skåret i mundrette stykker
200 g rosenkål skyllet/vasket
2 spsk tahin
1 stort rødløg skåret i tern
1 fed hvidløg skåret i tynde skiver
1 spsk sesamkerner
Salt og peber

Wok med kylling, rosenkål og ingefær, opskrift fra Oliviers & Co 

Sådan gør du

Varm lidt olivenolie i wokken, og svits kyllingestykkerne på høj varme, indtil de er gyldne. Tilføj løg, hvidløg og lidt salt. Steg videre i ca. 15 min eller til kyllingen er gennemstegt.

Damp imens rosenkålen i ca. 10 min og pluk bladene.

Glasér wokretten med soya, tahin og ingefæreddike, læg låg på og steg videre ca. 5 min. ved lav varme.

Anret på tallerkener. Drys sesamkerner og rosenkålsblade over, smag til med salt/peber og servér straks.

Bon appétit!

Prøv også ingefæreddiken i vores opskrift på bagt torskefilet med citron, ingefær og sesam