22. december – Italiensk hvid chokoladetrøffel med pistacie
Velkommen 22. december ❤️
I dagens låge i årets julekalender fra Oliviers & Co finder du en lækker italiensk pistacie chokoladetrøffel fra Antica Torroneria Piemontese.
For os i Oliviers & Co – og mange af vores søde kunder – er de skønne italienske julegodter en fast del af juleglæden. Vi håber, at du nyder et lille forkælelsens øjeblik.
Imens kan du læse lidt om, hvorfor pistacienødder faktisk er en genial nød. Vi deler også eksperternes tips til den bedste risalamande – og der skal naturligvis en mandel i 😋
Vanilje-ekspertens og dessertkokkens tips til luksus-risalamande
Skal I have risalamande til jul? For mange af os er både den lækre dessert og traditionen med mandelgaven et af julens højdepunkter.
Når man kender en vanilje-ekspert og en dygtig dessertkok, er det selvfølgelig dem, man spørger om den bedste risalamande-opskrift. Og ganske som forventet har de to ekspert-råd til, hvordan man laver den bedste luksus-risalamande – og dem deler vi selvfølgelig med jer
Find opskriften på den bedste risalamande her
Pistacie – tips og viden om den geniale grønne nød
Vidste du, at pistacieproduktionen på verdensplan netop nu er i vækst?
Den lille lysegrønne nød er på mange måder helt genial. Den smager skønt, kan både bruges i det søde og det salte køkken og har ligesom andre nødder gode ernæringsmæssige kvaliteter.
Og så er det stedsegrønne pistacietræ tørketålende og ekstremt hårdfør, og det er eftertragtede egenskaber i disse år, hvor mange andre afgrøder er presset af klimaforandringerne.
Hvis du vil vide mere om pistacienødden og få inspiration til, hvordan du kan bruge pistacienødder i din daglige madlavning, har vi skrevet en lille guide om den geniale nød her:
Guide: Pistacie – tips og viden om den geniale grønne nød
Glædelig 22. december fra alle os i Oliviers & Co ❤️🎄
Følger du os på instagram og Facebook? Her deler vi inspiration med fokus på sæson og gode råvarer.


