22. december – årets limited edition juleolivenolie
Velkommen 22. december og 4. søndag i advent ❤️
I dagens låge i julekalenderen fra Oliviers & Co finder du årets limited edition jule-olivenolie
Hvert år til jul udvælger Oliviers & Co stjernen på julebordet – den perfekte ekstra jomfru olivenolie til sæsonens festlige retter af den allerbedste kvalitet.
Alle, der nyder at gå på en god italiensk restaurant, vil elske denne skønne ekstra jomfru olivenolie fra Sabino Leone i Puglia.
Opskrifter med jule-olivenolie
Olivenolien er græsagtig, velsmagende og perfekt til at dyppe nybagt brød i. Hæld lidt olivenolie i en lille skål med lidt flagesalt, dyp lækkert brød, og drøm dig lidt til Italien.
Opskrift: Kammuslinger med porrer og trøffelcreme
Juleolien er fantastisk som afsluttende olie på retter med fisk og skaldyr, fx torsk og kammuslinger. Prøv den fx på denne smukke forret med kammusliinger i trøffelcreme, som helt sikkert vil imponere og forkæle dine gæster.
Den perfekte forret til alle festlige fejringer og hyggelige gæstemiddage.
Find opskriften på kammuslinger i trøffelcreme toppet med juleolie her
Opskrift: Roulade med chokolade & hasselnøddecreme
Brug også den skønne olivenolie til ost, is og i luksuriøst bagværk, fx den klassiske franske juleroulade, også kendt som Bûche de Noël.
Vi rører den uimodståelige chokolademousse af vores lækre chokolade- og hasselnøddecreme, flødeskum og mascarpone – og rouladen er selvfølgelig bagt med den skønne juleolivenolie.
Find opskriften på roulade med chokolade & hasselnøddecreme her
Opskrifter til jul og nytår fra amaliesigrid
I dagens låge får du også endnu en ny fantastisk opskrift udviklet af den dygtige amaliesigrid specielt til os – denne gang de skønneste puff-pastry bites, som vil passe perfekt som snacks til nytår.
Opskriften er én af de spændende opskrifter, som du løbende får i december fra vores gastro-venner, Amalie og Jakob, der står bag det inspirerende mad-univers amaliesigrid
Ny opskrift fra amaliesigrid: 2 slags puff-pastry bites
Begynd din nytårsaften med disse elegante og smagfulde puff-pastry bites.
De lækre, små hapsere laves i to varianter – én med gedeost, honning og pære og én med tomat, avocadocreme og balsamico. Nemme at lave og at nyde, enten sammen med velkomstboblerne eller som en del af nytårsmenuen.
Find opskriften på puff pastry bites her
Glædelig 22. december og 4. søndag i advent fra alle os i Oliviers & Co ❤️
🎄
Følger du os på instagram og Facebook? Her deler vi inspiration med fokus på sæson og gode råvarer. Og i december har vi en dejlig adventskonkurrence, som du er meget velkommen til at deltage i, hvis du har lyst – måske du bliver én af de heldige vindere🤞🎁