2. december – Olivenolie presset med Herbes de Provence
Gode opskrifter med olivenolie med Herbes de Provence
Brug olivenolien til alle opskrifter, hvor du ville bruge friske eller tørrede krydderurter. På grøntsager, salater, pasta og fisk.
En klar favorit hos os er at bruge Herbes de Provence-olien til at vende ovnbagte grøntsager og som smagsgiver i saucer, tærter, supper og polenta – her får du to gode opskrifter.
Pasta med ovnbagte grøntsager og feta
Denne nemme pastaret er en tilbagevendende klassiker i vores køkken, når det skal være simpelt og velsmagende.
Vi vender pastaen med ovnbagte grøntsager, gode oliven og semi-dried cherrytomater, lækker smeltet fetaost og olivenolien presset med Herbes de Provence – og vi laver altid ekstra, så der er til madpakkerne.
Ovnbagt polenta med sauce Brontese & krydrede kødboller
Vi elsker polenta! Og den bliver ekstra lækker, når den bliver smagt til med lidt dejlig olivenolie med Herbes de Provence. Prøv fx i denne opskrift på ovnbagt polenta med sauce Brontese og krydrede kødboller.
Glædelig 2. december fra alle os i Oliviers & Co ❤️
🎄
Følger du os på instagram og Facebook? Her deler vi inspiration med fokus på sæson og gode råvarer.


