2. december – Olivenolie presset med Herbes de Provence

Olivenolie med Herbes de Provence fra Oliviers & Co
Velkommen 2. december ❤️

I dagens låge i årets julekalender fra Oliviers & Co finder du vores olivenolie presset med Herbes de Provence, en unik aromatisk olivenolie fra Provence presset med generøse mængder frisk krydderurter: timian, rosmarin, sar og oregano.

Med denne olivenolie har du altid smagen af de skønne provencalske krydderurter i køkkenet, som var de plukket direkte fra haven – også når de ikke er i sæson.

Gode opskrifter med olivenolie med Herbes de Provence

Brug olivenolien til alle opskrifter, hvor du ville bruge friske eller tørrede krydderurter. På grøntsager, salater, pasta og fisk.

En klar favorit hos os er at bruge Herbes de Provence-olien til at vende ovnbagte grøntsager og som smagsgiver i saucer, tærter, supper og polenta – her får du to gode opskrifter.

Pasta med ovnbagte grøntsager og feta

Denne nemme pastaret er en tilbagevendende klassiker i vores køkken, når det skal være simpelt og velsmagende.

Vi vender pastaen med ovnbagte grøntsager, gode oliven og semi-dried cherrytomater, lækker smeltet fetaost og olivenolien presset med Herbes de Provence – og vi laver altid ekstra, så der er til madpakkerne.

Pasta med ovnbagte grøntsager og feta, opskrift fra Oliviers & Co

Ovnbagt polenta med sauce Brontese & krydrede kødboller

Vi elsker polenta! Og den bliver ekstra lækker, når den bliver smagt til med lidt dejlig olivenolie med Herbes de Provence. Prøv fx i denne opskrift på ovnbagt polenta med sauce Brontese og krydrede kødboller.

Ovnbagt polenta med sauce Brontese & krydrede kødboller, opskrift fra Oliviers & Co

Glædelig 2. december fra alle os i Oliviers & Co ❤️

🎄

Følger du os på instagram og Facebook? Her deler vi inspiration med fokus på sæson og gode råvarer.