19. december – Italiensk bestseller basilikumolivenolie
Velkommen 19. december ❤️
I dagens låge i årets julekalender fra Oliviers & Co finder du en bestseller, som er svær at undvære på køkkenhylden, hvis du elsker italiensk mad: olivenolie presset med frisk basilikum
Basilikumolien passer fantastisk til alt, der rimer på Italien. Tomat og burrata, salater, tomattærte, lasagne, frisk pasta og pastasalat, tomatsaucer og grillet fisk og grønt.

Gode opskrifter med basilikumolie
Prøv fx basilikumolien på bruschetta med semi-dried tomater og frisk mozzarella, caprese, grønne salater, omeletter, pastaretter, kylling, supper, hjemmelavet pizza og til godt brød med lidt havsalt.
Brug olivenolie lige som den er – og brug olivenolien til skønne vinaigrettes, fx med balsamico eller en frugtig eddike, fx granatæbleeddike
Find vores opskrift på salatdressing og vinaigrette her
Klassisk italiensk pinsa
Pinza er romernes svar på en let og hurtig pizza med den unikke dej med hvede og rismel og en lang fermentering, som giver sprød yderside og blød inderside.
Du kan toppe din pinsa med dit favoritpizzafyld, og det tager kun 10 minutter, før duften af nybagt pizza spreder sig. Den klassiske italienske version toppes selvfølgelig med basilikumolie.
Find opskriften på klassisk italiensk pinsa – og seks andre forslag til fyld – her
Glædelig 19. december fra alle os i Oliviers & Co ❤️🎄
Følger du os på instagram og Facebook? Her deler vi inspiration med fokus på sæson og gode råvarer.


