19. december – eksklusiv italiensk pærechutney med Moscato
Velkommen 19. december ❤️
I dagens låge i årets julekalender fra Oliviers & Co finder du vores italienske pærechutney med langsomt konfiterede pærer i perlende Moscato.
Pærechutneyen er en af vores tre eksklusive italienske chutneys, som er lavet efter de bedste foreskrifter og smagssat med de skønneste klassiske vine fra Piemonte – ren forkælelse på glas!
Opskrifter med pærechutney
Du kan bruge chutneys til meget forskelligt. De er perfekte til skønne middage i godt selskab, ostebord eller til et tapasbord med charcuterie.
Brug fx chutneyen som lækkert tilbehør til stegt kød, fjerkræ og postejer, til simremad og curry. Og i sandwich og salater.
Den delikate og afbalancerede pærechutney er specielt god til fåre- og gedeost og andre gode oste. Og til is og kage!
Opskrift: Salat med lynstegt røget andebryst
Røget andebryst bringer smagsløgene og tankerne til Frankrig. Her får du vores opskrift på en elegant sprød, grøn salat med røget andebryst. Vi vender salaten i en klassisk vinaigrette og topper med valnødder, pærer og pærechutney med Moscato, der sætter prikken over i'et.
Salaten er utrolig nem og hurtig at lave, og den et skønt og lidt anderledes frisk og sprødt indslag på julefrokostbordet.
Find opskriften på salat med lynstegt røget andebryst her
Æg en cocotte med morkler og pærechutney
Genial opskrift til en lækker og langsom morgen-brunch i juledagene!
Morkler er nogle af de mest fantastiske svampe – milde, kødfulde og med de skønneste noter af umami og nødder. Du kan sagtens bruge de tørrede, som er nemme at have på lager og kan findes i velassorterede supermarkeder.
Find opskriften på æg en cocotte med morkler og chutney her
Glædelig 19. december fra alle os i Oliviers & Co ❤️
🎄
Følger du os på instagram og Facebook? Her deler vi inspiration med fokus på sæson og gode råvarer. Og i december har vi en dejlig adventskonkurrence, som du er meget velkommen til at deltage i, hvis du har lyst – måske du bliver én af de heldige vindere🤞🎁