16. december – fløjlsblød lemoncurd
Glædelig 16. december ❤️
I dagens låge i årets julekalender fra Oliviers & Co finder du et fint glas med skøn lemoncurd, en klassiker inspireret af den britiske bagetradition.
Den søde, fløjlsbløde citroncreme har en udsøgt cremet tekstur, søde toner og en lang, frisk syrlighed.
Opskrifter med lemoncurd
Lemoncurd er skøn på nybagte boller, scones, pandekager og brioche. Prøv den også på græsk yoghurt med frisk frugt og granola.
Du kan også bruge lemoncurd til at løfte dit bagværk og dine desserter til nye højder. Brug fx lemoncurd som fyld i macarons, i cheesecake og frugttærter og bland den op i en cremet ost eller flødeskum.
Hvis du gerne vil lave mascarpone-flødeskum marmoreret med floral olivenolie og lemoncurd, kan du finde opskriften her – flødeskummet kan bruges som luksustilbehør til skønne kager og desserter.
Juleroulade med hindbær og lemoncurd
Den traditionelle franske roulade er en ægte juleklassiker, der serveres som juledessert i rigtig mange franske og fransktalende hjem. Somme tider dekoreres rouladen som en træstamme – en Bûche de Noël eller en Yule Log i engelsktalende hjem.
En af vores favorit-varianter er en elegant gourmet-udgave af den elskede hindbærroulade. Det luksuriøse og friske fyld af mascarpone, lemoncurd og hindbær marineret i granatæbleeddike er nemmere at lave, end man skulle tro – og gør hele forskellen.
Find opskriften på juleroulade med hindbær og lemoncurd her
Glædelig 16. december fra alle os i Oliviers & Co ❤️
🎄
Følger du os på instagram og Facebook? Her deler vi inspiration med fokus på sæson og gode råvarer. Og i december har vi en dejlig adventskonkurrence, som du er meget velkommen til at deltage i, hvis du har lyst – måske du bliver én af de heldige vindere🤞🎁