Torben Bang x Oliviers & Co: Limited edition flødeboller

Du kender måske chefkonditor og forfatter Torben Bang fra bagebøgerne ’Cakenhagen’ og ’Slotskager’ eller fra hans fabelagtige kageborde i Tivoli. Torben er stifter af Bang Patisserie, og han arbejder ud fra filosofien ‘at det skal være kalorierne værd’. Lige nu står Torben i spidsen for ZOOs Café Botanika. Og så er han en rigtig god madven af olivenolie-huset på Gammel Kongevej.

NÅR MADSNUDER MØDES

Torben er råvarenørder, og det er vi bestemt også. Og når madsnuder mødes, kommer der altid gode idéer på bordet. Vi summer ofte over nye idéer, og lige nu kan du fx få fingrene i vores forårsflødebolle med passionsfrugt eddike.

FLØDEBOLLER MED EDDIKE - KAN MAN DET?

En af vores første snakke med Torben handelde om flødeboller, for vi havde smagt Torbens kreationer, og kunne ikke få dem ud af hovedet. Vi fandt sammen på at lave limited edition flødeboller med vores skønne eddiker pisket ind i flødebolle-skummet.

Eddikerne er udviklet for os i Oliviers & Co af den vanvittigt dygtige Maître Vinaigrier, Frédéric Chaix, som også er råvarenørd ud over alle grænser. Først var det bare en lidt skør idé, men da vi smagte den første flødebolle, var vi ikke i tvivl. Dem måtte vi dele med jer!
flødeboller torben bang mangoeddike oliviers og co eddike gammel kongevej

ÅRSTIDENS FLØDEBOLLE

Vores limited edition flødebollekoncept er, at vi laver en årstidsflødebolle. Frisklavet og kun med de absolut bedste råvarer. For det skal være kalorierne værd ;) Bunden af flødebollerne er lavet af hjemmelavet kransekage, og det er de bedste bunde, som vi nogensinde har smagt (ingen jantelov her).
oliviers og co flødeboller mangoeddike mango torben bang 

FORÅRSFLØDEBOLLER MED MANGOFRUGTEDDIKE & VIOLER

Den seneste flødebolle er forårsflødebollen med vores populære mangoeddike i skummet. Flødebollerne med mørk chokolade er drysset med kandiserede franske violer. Perfekte til forkælelse i foråret eller til Mors Dag! 

 
SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Få gourmet inspiration og gode tilbud 1-2 gange om måneden

Ja tak til at modtage nyhedsbrev fra OLIVIERS & CO