Torben Bang x Oliviers & Co: Limited edition flødeboller

Du kender måske chefkonditor og forfatter Torben Bang fra bagebøgerne ’Cakenhagen’ og ’Slotskager’ eller fra hans fabelagtige kageborde i Tivoli. Torben er stifter af Bang Patisserie, og han arbejder ud fra filosofien ‘at det skal være kalorierne værd’. Lige nu står Torben i spidsen for ZOOs Café Botanika. Og så er han en rigtig god madven af olivenolie-huset på Gammel Kongevej.

NÅR MADSNUDER MØDES

Torben er stor fan af flødeboller, og det er vi bestemt også. Især når Torben laver dem! Og når madsnuder mødes, kommer der altid gode idéer på bordet. Derfor fandt vi sammen på at lave limited edition flødeboller med vores skønne eddiker pisket ind i flødebolle-skummet. Eddikerne er udviklet for Oliviers & Co af den vanvittigt dygtige Maître Vinaigrier, Frédéric Chaix, som er råvarenørd ud over alle grænser. Først var det bare en lidt skør idé, men da vi smagte den første flødebolle, var vi ikke i tvivl. Dem måtte vi dele med jer!
Valentines flødeboller med pink grape, kransekagebund og mørk chokolade

ÅRSTIDENS FLØDEBOLLE

Vores limited edition flødebollekoncept er, at vi laver en årstidsflødebolle. Frisklavet og kun med de absolut bedste råvarer. For det skal være kalorierne værd ;) Bunden af flødebollerne er lavet af hjemmelavet kransekage, og det er de bedste bunde, som vi nogensinde har smagt (ingen jantelov her).
Pink grape eddike
 

KÆRLIGHEDSFLØDEBOLLER MED PINK GRAPE EDDIKE

Den nyeste flødebolle er kærlighedsflødebollen med vores pink grape eddike i skummet. Flødebollerne med mørk chokolade er drysset med sprinkles. Perfekte til Valentines eller blot til forkælelse i februar!

 
SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV

Få gourmet inspiration og gode tilbud 1-2 gange om måneden

Ja tak til at modtage nyhedsbrev fra OLIVIERS & CO