13. december – Squashcreme med gedeost
Velkommen 13. december ❤️
I dagens låge i årets gourmet julekalender finder du et glas squashcreme med gedeost skabt i Provence efter traditionelle opskrifter med et gourmet-twist.
Grøntsagscremens solmodne squash grilles og parres med cremet gedeost og et strejf aromatisk, frisk timian. Cremen smager af ferie og Middelhavet og er et hit til alle, der elsker gedeost.
Tips til, hvordan du kan bruge squashcremen
Nyd squashcremen som spread på ristet brød og kiks som snack, aperitif eller på tapasbordet. Brug den som dip til sprøde grøntsager og i sandwich.
Prøv fx at servere cremen på crostini med en smule honning. Eller sammen med tynde skriver prosciutto eller pancetta. Eller sammen med focaccia kiks med frø og pecannødder.
Brug den også som base til en pastasauce sammen med knuste hasselnødder. Du kan også bruge squashcremen som fyld til hjemmelavet ravioli.
Squashcremen er også god til tærter: smør den forbagte tærtebund med squashcremen, inden du hælder resten af fyldet i, eller rør squashcremen i tærtefyldet.
En god tærteopskrift
Vi elsker tærter! Og her deler vi en af vores absolut favoritopskrifter: sprød løgtærte med 3 slags ost. Opskriften på selve tærtebunden er også en god basis-opskrift til alle dine tærter.
Glædelig 13. december fra alle os i Oliviers & Co ❤️
🎄
Følger du os på instagram og Facebook? Her deler vi inspiration med fokus på sæson og gode råvarer.

