Nu finder du også Oliviers & Co i TorvehallerneKBH

Nina og Mikkel i butikken, Gl. Kongevej, Oliviers & Co

Nu kan du møde os i vores stade i TorvehallerneKBH. Vi håber, at du har lyst til at komme forbi og hilse på, smage fantastiske olivenolier, balsamico og eddiker og skønne oliven og delikatesser fra vores nye udvidede udvalg i løssalg.

Udvalg af oliven og italienske kiks, Oliviers & Co 

Vi elsker at dele madglæden

Vores specialforretning er både en fysisk butik på Gammel Kongevej på Frederiksberg tæt på Søerne i København og også en webshop, og fra vores hyggelige butik sender vi varer til søde kunder i hele Danmark.

Fra september 2023 har vi udvidet med en stade i TorvehallerneKBH, det dejlige fødevaremarked på Israels Plads i centrum af København, der helt tilbage til 1889 oprindeligt var hovedstadens grønttorv.

Torvehallerne i København, Oliviers & Co

TorvehallerneKBH er et hyggeligt madmekka, hvor selv de mest hengivne foodies kan få opfyldt deres gastronomiske ønsker, men også et madunivers, hvor det bare er nemt at forkæle sine smagsløg. Hygge sig og se, dufte og smage på sæsonens råvarer, blive mad-inspireret og tage lækkerier med hjem.

Vi er flyttet ind i Hal 1 ved siden af blandt andet madvennerne i den franske delikatesse Ma Poule og de fantastiske fiskehandlere HAV og Den Grønne Kutter, så rammerne kunne ikke være bedre.

Guldvindende ekstra jomfru olivenolier fra Oliviers & Co

Vi har naturligvis de bedste ekstra jomfru olivenolier, lagrede balsamico og eddiker med i TorvehallerneKBH. Du vil også kunne finde vores lækre pestoer, tapenader og italienske kiks til den perfekte tapasaften eller aperitivo.

Nyt udvidet udvalg af oliven og andre delikatesser

I TorvehallerneKBH tilbyder vi som noget nyt et specialiseret udvalg af oliven og andre delikatesser i løsvægt. Her kan du fx finde Lucques oliven fra Languedoc, Taggiasca oliven fra Ligurien og Nocellara del Belice fra Sicilien.

Nocellara del belice, græske oliven og bella di spagna oliven fra Oliviers & Co

Vi håber, at I vil tage godt imod vores nye Oliviers & Co butik i TorvehallerneKBH, og at I har lyst og mulighed for at komme forbi – som altid tilbyder vi, at du kan smage på varerne, inden du får dem med hjem. Men pas på – det er vanedannende :-)

Vi glæder os til at dele (endnu mere) madglæde med jer ❤️