Årets gourmet julekalender fra Oliviers & Co

Årets gourmet julekalender fra Oliviers & Co

Er du på udkig efter årets julekalender? Vil du gerne forkæle dig selv, eller én du holder af i dagene op til jul? Hvis du spørger os, er den bedste julekalender selvfølgelig én, der kan spises!

Gourmet julekalenderen fra Oliviers & Co er fyldt med eksklusive delikatesser fra Middelhavslandene. Forsød de travle decemberdage med 24 forskellige lækre smagsoplevelser hver dag op til jul. Det præcise indhold er selvfølgeligt hemmeligt 😜  Men her får du alligevel en lille introduktion til vores 2023 gourmet julekalender.

NB! Årets julekalender fås kun i begrænset antal – bestil den her

Spændende og elsket smagsunivers

Måske kender du allerede én eller flere af vores delikatesser – og måske har du oveni købet en favorit eller to – eller mange? Julekalenderen er en dejlig måde at opleve vores smagsunivers og få mulighed for at smage på de mange forskelllige lækre sager. Det kan være, at du finder – eller genfinder – en ny favorit. Èn, der minder dig om dejlige ferier ved Middelhavet eller din favoritret fra Middelhavskøkkenet eller én, der overrasker dig?

Vores delikatesser er både spændende og nemme at bruge. Få dråber god ekstra jomfru olivenolie på alt fra supper til is, ost og godt brød. En smule olivenolie presset med friske frugter eller urter på yoghurten, grøden, i smoothien eller på grøntsagerne. Et par dråber eddike i danskvandet, på udskåret frisk frugt, i gryderetten eller salatdressingen. Lidt tapenade, pesto eller honning på et stykke ristet brød. Det er efter vores mening den bedste hverdagsforkælelse, der i den grad højner livskvaliteten.

Skal julekalenderen foræres som gave? Måske vil du gerne forkæle en heldig modtager med kvalitets-lækkerier og gode stunder med velsmag? Hvad enten du introducerer én, du holder af, til vores smagsunivers eller gentager succesen fra forrige år, vil vores 2023 julekalender glæde og overraske. Bag lågerne gemmer sig både elskede favoritter og spændende nyheder.

Julekalender med 24 spiselige gaver, salte og søde, olivenolier, chokolader, balsamico fra Oliviers & Co

Kun den bedste kvalitet

Hemmeligheden bag vores delikatesser er den kompromisløse kvalitet og rødderne i de mest elskede madlavningstraditionerne omkring Middelhavet. Kun den bedste kvalitet olivenolie bliver udvalgt i vores samarbejde med nogle af verdens bedste olivenolieproducenter. Vores tapenader, pestoer og eddiker udvikles i samarbejde med Michelin-kokke og eddikemestre. Vores balsamico produceres i Modena efter alle kunstens regler baseret på ældgamle traditioner og opskrifter. Vores krydderier er nøje udvalgt, og vores kryddersalte indeholder et tårnhøjt indhold af urter og dermed masser af smag uden at blive for salte. Kort sagt: den allerbedste kvalitet er vores passion. 

Delikatesserne i vores julekalender er fine små versioner af de selvsamme kvalitetsprodukter, som du finder på hylderne i vores butik og webshop. Mini-versionerne giver mulighed for at prøve de smagsoplevelser, som kun den bedste kvalitet og passionerede producenter kan frembringe. Og det kan smages!

Med årets julekalender følger et fint lille hæfte med opskrifter og tips til, hvordan produkterne nemt kan forsøde hverdagen og kombineres i nemme og velsmagende retter.

2023 gourmet julekalender 24 delikatesser i smuk gaveæske fra Oliviers & Co

Stemningsfuld december-hygge

Gourmet julekalenderen 2023 fra Oliviers & Co er smukt og stemningsfuldt indpakket i en flot gaveæske inspireret af fine, traditionelle pop-up-bøger. Når det udskårne oliventræ åbnes, afsløres et stemningsfuldt, snedækket og julepyntet provençalsk landsted, der spændt venter med sine 24 låger på juleaften.

Vi elsker de fine december-traditioner, der forsøder de kolde og travle vinterdage: tændte stearinlys, en lille hyggestund og en lækker overraskelse bag dagens låge. Det er den bedste decemberhygge 🎄 

Vi ønsker jer en glædelig og velsmagende jul!

Julekalenderen fås kun i begrænset antal – bestil den her

Magisk julekalender i smuk gaveæske med 24 delikatesser fra Oliviers & Co